Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DO KAD OVAKO TOPLO

Gdje je taj snijeg: Evo kakvo nas vrijeme očekuje za Novu godinu

Šetnja po Jarunu
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/9
26.12.2017.
u 11:03

Svi koji su se odlučili Silvestrovo provesti na otvorenom i Novu godinu dočekati na nekom od gradskih trgova ne moraju strahovati da će im biti zima, ali bilo bi poželjno da imaju kišobran.

U Splitu se jučer igrao picigin, a sudeći po vremenskoj prognozi za Novu godinu Splićani će i za tradicionalni novogodišnji picigin uživati na ugodnih 12 stupnjeva Celzija. 

Svi koji su se odlučili Silvestrovo provesti na otvorenom i Novu godinu dočekati na nekom od gradskih trgova ne moraju strahovati da će im biti zima, ali bilo bi poželjno da imaju kišobran.

Šetnja po Jarunu
1/10

U Dubrovniku se tako na Staru godinu očekuje kako će najniža temperatura biti 4 stupnja, a najviša 11 stupnjeva, a slične vrijednosti temperature, točnije od 6 do 11 stupnjeva očekuju se i u Šibeniku, dok bi u Zadru najniža temperatura trebala biti 6 stupnjeva a najviša 12, javlja DHMZ. U Rijeci će se u nedjelju temperature kretati od 6 do 12 stupnjeva i meteorolozi najavljuju i mogućnost padanja kiše, a u Rovinju će na Silvestrovo temperature biti od 8 do 11 stupnjeva i također postoji mogućnost da padne kiša.

U Vinkovcima i Zagrebu možda će pasti kiša na Silvestrovo i temperature će biti od nula do deset stupnjeva.

Šetnja po Jarunu
1/9

Komentara 7

Avatar Hrvatska-Cuga
Hrvatska-Cuga
13:31 26.12.2017.

Da mogu dojti do njega naši pravi hrvati bi nama čak i snijeg pokrali jer sve ostalo je vec uz Boga I domoljublje otišli ca.

PR
prajdali100
21:46 26.12.2017.

Ahhhhhhaaaaaaa pa moja baba ce dati precizniju prognozu. 100%.

RE
Rex
11:38 26.12.2017.

I onda netko kaže .....zimske gume na automobilu.......kaj god,lance u prtljažnik samo radi policije i to je to hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije