Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Severinine želje

Želim si zdravlja, sreće, ljubavi i slatku bebicu

Foto: Marko Vulević
1/4
21.12.2017.
u 14:35

U idućim danima pjevačica se raduje lijepim trenucima koje će provesti sa sinom Aleksandrom i suprugom Igorom Kojićem

Severina je u intervjuu za časopis Story na pitanje što si želi u novoj 2018. odgovorila: – Pa osim onoga svetog trojstva – zdravlja, sreće i ljubavi, želim si neki put u toplije krajeve, bez mobitela, i jednu slatku bebicu.

Priznaje da su joj, otkad je majka, blagdani posebniji nego prije.

– Djeca su jednostavna, ona žele igračke. Ona nikome neće zaželjeti ljubav, zdravlje i sreću. U dječjem svijetu to se podrazumijeva. Mi odrasli zaboravili smo pisati Djedu Mrazu. Nismo konkretni, da jesmo, možda bi nam se želje i ostvarile. Ovako površno uvijek zaželimo zdravlje, sreću i ljubav. A djeca kažu želim Star Wars svemirski brod sa svim likovima. Aleksandrove su želje razne, od svemirskog odijela do kutlače. Učim ga da čovjek uvijek treba imati želje, jer kakav je to čovjek bez želja? Učim ga da razvija maštu i da iskoristi svaku minutu, sat, dan. Zapravo, ne učim ga, nije baš da mu govorim, on to upija – rekla je Severina koja će ovu godinu pamtiti i po boravku u sudnicama te borbi za sina.

– Tužena sam za sve i svašta, više ni sama ne znam koliko je Aleksandrov otac podigao tužbi protiv mene i mojih bližnjih. Imam tužbi kao da se bavim organiziranim kriminalom. A ja samo pjevam i imam najdivnijeg sina na svijetu. Mislim da se ovako nešto ne bi trebalo događati nijednoj majci i moj im je savjet – utecite na vrijeme – rekla je pjevačica istaknuvši da u suprugu Igoru ima sve ono što muškarca čini muškarcem.

– Jedno smo drugom velika podrška, a Aleksandar ga obožava. Jako je duhovit i gleda sve s pozitivne strane. I on vam je meni strašno zgodan i lip i ne mogu bez njega – zaključila je Severina.

1/12

Komentara 3

Avatar Moodleen
Moodleen
15:03 21.12.2017.

Ma stvarno, već jako dugo, gotovo nekoliko minuta, nije objavljen ni jedan članak o srpskim radodajkama, o idolima vučkićima i đokovićima, opancima i šajkačama... Kaj su "novinari" na bolovanju? Ili možda na "konvenciji" u "otadžbini"?

LU
Lujo123
17:53 21.12.2017.

bljuv!!!

KA
karlodrago
15:52 21.12.2017.

Sevka će i sa ovim roditi pa će je i on ostaviti i morat će paziti da ne naniže 5 malih Srbina i na kraju će samo hodati po sudovima .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije