Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVA ZIMA

Snijeg stiže u Gorski kotar, a do večeri će zabijeliti i ostatak kopna

snijeg
Foto: Goran Kovacic/pixsell
02.01.2016.
u 08:19

U početku se, posebice u Lici ,očekuje i kiša koja se može smrzavati na tlu

Ujutro će diljem Hrvatske biti umjereno do pretežno oblačno i prijepodne uglavnom suho. Od sredine dana očekuje se snijeg u Gorskome kotaru, a do večeri i u ostalim kopnenim područjima. U početku se, posebice u Lici ,očekuje i kiša koja se može smrzavati na tlu.

 Na Jadranu će kiša padati najprije na sjevernom dijelu, potom i u Dalmaciji, a češća i izraženija bit će prema kraju dana. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni, u Slavoniji istočni, a na Jadranu će zapuhati umjereno do jako jugo. 

 Najviša dnevna temperatura od -2 do 3 Celzijeva stupnja na kopnu te od 7 do 12 stupnjeva na obali i otocima, prognozira Državni hidrometeorološki zavod.

Ključne riječi

Komentara 4

SM
SmellsLikeŠit
09:29 02.01.2016.

Očekuje se snijeg ako bude dovoljno hladno, ako ne bude padati će kiša koja se može smrzavat na tlu ako temperatura bude pogodna ako ne onda neće. Također se očekuje u cijeloj Hrvatskoj oblačno vrijeme ako bude oblaka, a ako ne onda će biti sunčano.

SC
schwertransport
09:09 02.01.2016.

Jupiii

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
17:41 02.01.2016.

Mi smo zlovenci šteli zaštitit sneg ko izvorno slovenski proizvod, nam EU nisu dali !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije