Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pad temperature

Snijeg zabijelio brojne gradove u Hrvatskoj. Meteorolozi otkrivaju kada nam stiže sunčano vrijeme

Snijeg u Hrvatskoj
Foto: PIXSELL
1/15
02.04.2022.
u 14:45

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti, kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje, a u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Lici i Gorskom kotaru mjestimice pada snijeg, izvijestio je HAK

Danas će do kraja dana u unutrašnjosti biti oblačno s kišom, a u gorju sa susnježicom i snijegom, dok će na Jadranu biti promjenjivo oblačno, mjestimice s kišom i pljuskovima, osobito u Dalmaciji. Najviša dnevna temperatura od 3 do 8, na Jadranu između 9 i 14 Celzijevih stupnjeva. Snijeg je danas padao u brojnim dijelovima Hrvatske. Zabijelili su se Karlovac, Sisak, Vukovar.... Snijeg je danas iznenadio i Zagrepčane. Brojni građani stoga su danas posjetili Sljeme gdje su uživali u snježnim radostima. 

Fotografije i videa snijega u vašim mjestima šaljite nam na mail: javi@vecernji.net

Video: Snijeg u Vukovaru

Video: Snijeg u Zagrebu

Video: Snijeg je jutros zabijelio i Karlovac

U nedjelju nas čeka umjereno i pretežno oblačno još ponegdje s oborinama. Na jugu mjestimice pljuskovi i grmljavina, u unutrašnjosti malo kiše, susnježica i ponegdje slab snijeg. Prema kraju dana razvedravanje. Puhat će umjeren sjeverni i sjeveroistočni, a u Slavoniji i jak sjeverozapadni vjetar.

"U nedjelju i ponedjeljak mjestimične kiše bit će uglavnom u Dalmaciji, posebice prema jugu, a općenito će posvuda biti više sunčana vremena nego u četvrtak i petak. Utorak će vrlo vjerojatno biti najstabilniji dan duž cijele obale u idućem tjednu i tada će temperatura porasti prema prosječnim vrijednostima za doba godine. U unutrašnjosti će u nedjelju još rijetko biti oborina, uglavnom na sjeveru, a potkraj dana i oblaka će biti sve manje zbog čega će sunčaniji ponedjeljak u mnogim krajevima početi uz mraz. Ipak, već s utorkom toplije, i dalje uz dosta sunčanog vremena.", prognozirala je za HRT dr. sc. Tanja Renko iz DHMZ-a.

Video: Snimljen trenutak kada su tri nasilnika pokušala oteti auto s majkom i sinom unutra

Ključne riječi

Komentara 3

KI
kiseli
09:54 02.04.2022.

Iznenadilo me ko snijeg u travnju

RB
Rastu Brojke
09:41 02.04.2022.

Na temelju čega tvrdite da je "iznenadio"? Na temelju neke ankete ili onako, od oka? Mene nije iznenadio.

AU
austrougarskigeneral
09:08 02.04.2022.

Proljetne kiše nek padaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije