Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 202
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blago njemu

FOTO Pogledajte bezbrižnog magarčića kako uživa na snijegu na Biokovu

Biokovo: Mladi magarac uživa u igri na snijegu
Foto: Photo: Matko Begovic/PIXSELL
1/9
27.02.2022.
u 18:35

Cijelo se popodne naš magračić bacakao i valjao na sniegu, a njegovu je bezbrižnu igru zabilježio Pixsellov reporter Matko Begović

Snijeg je zabijelio obronke Biokova,  stasite planine u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Bijeli pokrivač iznenadio je krdo konja koji pasu na njegovim padinama pa su se uputili u nedjeljnu šetnju u potrazi za hranom i ispašom. 

Društvo im je pravio i jedan zaigrani magarčić. Njemu je ovo jedan od prvih puta da vidi ovu pojavu u prirodi, omiljenu svoj djeci na svijetu pa tako i onoj magarećoj.  

Dan na ispaši mlado magare iskoristilo je za igru na snijegu. Cijelo se popodne naš magarčić bacakao i valjao na snijegu, a njegovu je bezbrižnu igru zabilježio Pixsellov reporter Matko Begović

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
Moon
21:07 27.02.2022.

Ovako izgleda cista sreca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije