Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OLUJNO NEVRIJEME

Snažna kiša u Karlovcu poplavila ulice, zaštopala odvode

Kiša potopila Karlovac
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/9
28.08.2017.
u 19:55

Iako je vjetar bio snažan, nema prekida električne energije niti lomova stabala koji bi uzrokovali veće štete.

Olujno nevrijeme koje je pogodilo Karlovac u ponedjeljak poslijepodne, potopilo je neke gradske ulice. Najteže je bilo po gradskim šančevima, te u ulici pored Doma umirovljenika gdje je bilo i do 30-ak centimetara vode na cesti.

Naime, kako je u kratkom vremenu palo jakl puno kiše, voda je nosila i lišće s ulica pa su se kanalizacijski odvodi na kratko začepili, te ostavili poplavljene ulice. Zatvoren je i prolaz ispod nadvožnjaka na Ilovcu, točnije u Zagreabačkoj ulici jer zbog pumpi u kvaru, vatrogasci imaju problema s ispumpavanjem vode s dijela ceste D1. Obilazak je preko naselja Orlovac.

Srećom, veće neprilike nisu zabilježene. Iako je vjetar bio snažan, nema prekida električne energije niti lomova stabala koji bi uzrokovali veće štete. 

Kiša potopila Karlovac
1/8
Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Roy Bean
Roy Bean
21:02 28.08.2017.

ima li autorica ovog članka završeno osnovnu školu?. Imaju li u VL lektora? Šanci su u Srbiji i BiH. "gradskim šančevima". A i zaštopati je stara hrvatska riječ. Zaštopala joj se rit.

Avatar bambus
bambus
00:38 29.08.2017.

....jel kiša bila snazna il jaka...????....hahaha...

Avatar maxist
maxist
10:44 29.08.2017.

Odvodi se ne čiste u sklopu redovnog održavanja kao trajni posao, pa se desi da su šahtovi do vrha puni i rastu i drvnaste biljke iz njih........Na učestale zahtjeve nakon 2 god neki su ih dan očistili pa sad nakon kiše nije bilo riječnih bujica na cesti,........tako u gradu ali i vani jer se kanali ne kose, ne čiste, zatrpavaju se nekontrolirano...........Barem 50-ak% šteta bilo bi spriječeno da svi rade posao za koji su plaćeni- ali savjesno !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije