Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požar u središtu grada

Snažna eksplozija u Leicesteru, evakuirano 60 kuća

Eksplozija u Leicesteru
Foto: YouTube
Autori: Hina, Vecernji list
25.02.2018.
u 22:26

Britanski mediji javili su da su u eksploziji uništene jedna kuća i trgovina

Britanska policija priopćila je da su njezini pripadnici poslani na teren nakon snažne eksplozije u Leicesteru u središnjoj Engleskoj. Četiri osobe su hospitalizirane, javlja Independent.

"Sve službe za izvanredna stanja trenutno se bave tim incidentom. Molimo građane da ne odlaze na to područje", objavila je policija u Leicesteru.

Građani koji žive u blizini rekli su da su se i njihove kuće zatresle od jačine eksplozije, a evakuirani su stanovnici iz 60 kuća.

Na snimkama postavljenim na društvenim mrežama vidi se veliki požar u središtu grada. Britanski mediji javili su da su u eksploziji uništene jedna kuća i trgovina. Mediji navode, pozivajući se na izjave svjedoka, da se čula snažna eksplozija.

 

Ključne riječi

Komentara 4

NI
nikolaknn
23:18 25.02.2018.

Jel ovo grad u Engleskoj ili Iranu,nema dva bijelca u centru.

KV
kvatrić
23:42 25.02.2018.

U naslovu je krivo navedeno staro rasističko ime grada Leicester. Grad se tako zvao nekada dok je bio isključiv, ksenofoban, i fašistički, ali od kada je multi kulti-antifa-napredan grad, zove se Leicesterstan.

NO
nogogaz
23:38 25.02.2018.

Prvo su se igrali oruzjem vani a sad se drugi igraju...isto vani. Ali to nije neka privat bomba. Previše gori. Mora da je plin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije