Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udar na moru

Eksplozija na tankeru koji danima gori – prijeti ekološka katastrofa

tanker
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
10.01.2018.
u 15:25

U 13.35 prema lokalnom vremenu dogodila se eksplozija na tankeru Sanchi

Na iranskom tankeru koji već danima gori u Istočnom kineskom moru došlo je do eksplozije.

– U 13.35 prema lokalnom vremenu dogodila se eksplozija na tankeru Sanchi zbog koje su brodovi za spašavanje morali prekinuti gašenje vatre i povući se na sigurnu udaljenost – objavilo je kinesko ministarstvo transporta, prenosi Sputnik.

Dužnosnik iz ministarstva rekao je da su uvjeti još uvijek teški za spašavatelje zbog teških vremenskih uvjeta kao što su visoki valovi.

 

Tanker se 6. siječnja kod Šangaja sudario s teretnim brodom koji je išao iz SAD-a. Spašavatelji pokušavaju naći preostalog 31 člana posade. Tanker nosi gotovo milijun barela kondenzata nafte zbog čega postoji opasnost ekološke katastrofe.

Ovo su najbolje fotografije Pixsellovih fotoreportera koje su obilježile 2017.:

tanker
1/59

Komentara 1

Avatar Michele.Jones566
Michele.Jones566
16:46 10.01.2018.

Google sada plaća 1000 do 1500 dolara dnevno za rad na mreži od kuće. Pridružio sam se ovom poslu prije 2 mjeseca i zaradio sam 34872 dolara u prvom mjesecu s tog posla. Moja sestra prijateljica je u prosjeku 40000 dolara za nekoliko mjeseci i 0na radi oko 35 sati tjedno. Ne mogu vjerovati kako je to bilo lako kad sam ga isprobala. Potencijal s tim je beskrajan. To je ono što radim >>>>>>>>>>>>>> w­w­w­.­B­u­zz­C­a­s­h­3­.­C­o­m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije