Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Oproštajni poklon'

SMS bivšoj zaručnici koštao ga 293.000 kuna, doznajte što joj je napisao

Foto: Thinkstock
08.04.2014.
u 17:29

Ugostitelj i pedikerka bili su zaručeni 15 mjeseci prije no što je Billittier odlučio razvrgnuti zaruke

Ugostitelja iz New Yorka, SMS poruka bivšoj zaručnici koštala je čak 53.000 dolara (oko 293.000 kuna), javlja NBC.

Louis Billittier Jr. sa svojom je zaručnicom prekinuo 2012. godine putem SMS poruke. Kad mu je Christa Clark ljutito odgovorila: – Zar zaista prekidaš putem poruke?,  on joj je poslao SMS poruku sadržaja: – Kao oproštajni dar možeš zadržati prsten vrijedan 50.000 dolara što bi trebalo biti dovoljno za predujam na kuću.

Ta je poruka uvjerila suca vrhovnog suda kako prsten nije dio predbračnog ugovora, već "oproštajni dar" kao što je i pisalo u poruci. Billittier je tužio Clark u želji da vrati prsten, no sudac je donio odluku kako ostavljena djevojka ima pravo na prsten od bijelog zlata s dijamantom od 2,97 karata.

Ugostitelj i pedikerka bili su zaručeni 15 mjeseci prije no što je Billittier odlučio razvrgnuti zaruke.

>> Australac uz pomoć Grdovića i Kalmete zaprosio djevojku na zadarskoj rivi

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
18:16 08.04.2014.

Ovo je potpuno privatna pravna rasprava dvoje anonimnih ljudi, apsolutno mi nije jasno tko to okolo prenosi i prepisuje. Zašto ne prenosite nešto korisno?

DU
Deleted user
18:01 08.04.2014.

Kaj se mene tiče, jako me zabolje ona stvar na tu vijest.

Avatar Torento
Torento
22:29 08.04.2014.

Ha, ha, ha. Dijamantni prsten od 50.000 dolara. U stvarnosti dijamant ne vrijedi više od 10% (deset posto) svoje vrijednosti, ali monopol na svjetsku distribuciju ima kompanija De Beer i uvjerava žene da dijamanti vrijede gomilu novaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije