Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PANIKA U ZRAKOPLOVU

Slušalice eksplodirale tijekom leta: 'Osjetila sam kako mi lice gori'

slušalice eksplodirale
Foto: Australian Transport Safety Bureau
1/3
15.03.2017.
u 09:39

Zrakoplovom se osjetio miris spaljene plastike, kose i elektronike.

Australka koja se nalazila na letu između Pekinga i Melbournea mirno je spavala kada ju je odjednom probudila snažna eksplozija.

Odjednom je osjetila kako joj lice gori i tada je na pod bacila slušalice.

- Iz njih se iskrilo i bilo je malo vatre. Krenula sam gaziti ih nogom, no osoblje zrakoplova već je došlo s kantom vode - kazala je Australka.

Njena izjava objavljena je u izvješću australskog Ureda za sigurnost u transportu (ATSB), a sam događaj zbio se 19. siječnja, javlja The Guardian.

Zrakoplovom se osjetio miris spaljene plastike, kose i elektronike.

- Ljudi su kašljali i gušili se tijekom ostatka puta - kazao je jedan od putnika.

ATSB navodi kako su se vjerojatno zapalile baterije te su podsjetili ljude da te baterije uvijek nose sa sobom te da ih ne ostavljaju u prtljazi.

>> Neispravne baterije i dalje proganjaju Samsung, zbog njih se zapalila tvornica u Kini

>> Svjetlo na mobitelu izazvalo požar blizu Lepoglave!

Komentara 1

IB
ibalic1234
18:15 15.03.2017.

Ti mladi ne mogu ni spavati bez slušalica u ušima. svuda ih ima. Nabiju slušalice u uši i ne čuju nikoga oko sebe. Ovo joj je dobra poduka da se to ne radi na javnim mjestima. Ne treba žaliti takve osobe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije