Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Malverzacije

Slučaj V. Cetinski: Jedan od 'ortaka' priznao prevaru Končara

Vinka Cetinski (1)
Duško Marušić/PIXSELL
09.04.2011.
u 20:00

Bit će da je milijunaš imao puno povjerenja ali malo vremena da kontrolira njihove poslove.

Doista je nevjerojatno kolika je bila pohlepa petorice uhićenih, među kojima je najzvučnije ime bivše doministrice turizma Vinke Cetinski, za malverzacije prilikom kupnje zemlje za Danka Končara, kada su svoga poslovnog suradnika varali s cijenama parcela. Bit će da je milijunaš imao puno povjerenja, ali malo vremena da ipak kontrolira njihove poslove.

Večernji list u posjedu je ugovora o dvama poslovima - s tvrtkom Hacijenda Baldaši i Stancija Santolina - u kojima je Končaru “dignuto” 828.000 eura. Njih su pak odradili Marin Sorgo i Romina Hrvatin, supruga uglednog rovinjskog odvjetnika Željana Hrvatina, također uhićena te prepraćena istražnom sucu u Puli. Priča je započela u ožujku 2008. godine...

Večernji list u posjedu je sporazuma koji tereti bivšu doministricu Vinku Cetinski, u kojem jedan od sudionika priznaje da je grupa prevarila Danka Končara.

Sve o milijunskim ugovorima kojima je grupa varala Danka Končara, kao i sporazumu koji tereti Vinku Cetinski, pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u nedjelju.

Komentara 48

ZE
zelenooq
08:24 10.04.2011.

@remax,iako se slazem da se radi o udbashu kojeg je udba vrbovala nakon shto su ga uhvatili u kradji pa su ga tako ucijenili (slobodom),ne znaci i da ova cetinski nije stoka i mafijashica,ocito

LO
lojtra
21:12 09.04.2011.

Suučesništvo u rasprodaji zemlje uvijek se je skupo plaćalo.

Avatar Bjeda
Bjeda
21:08 09.04.2011.

HDZ ZNA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije