Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LONDON

Slučaj Ganić vodit će sudac kojem se Srbija žestoko protivila

Ejup Ganić
AFP PHOTO
20.04.2010.
u 17:35

Paradoksalno je da će sudac u mirovinu odmah nakon zaključenja ovog slučaja, odnosno 15. srpnja

Pred sudom u Londonu održano je ročište u slučaju bivšeg člana Predsjeništva Bosne i Hercegovine Ejupa Ganića. Na ročištu je njegova obrana dostavila dokumente kojima će se koristiti na sudu, te službeni odgovor na zahtjev Republike Srbije za njegovo izručenje.

Odlučeno je kako će konačnu odluku sud Velike Britanije donijeti 9. srpnja nakon petodnevnog postupka. Na današnjem je ročištu dodijeljen i sudac koji će predsjedati ovim slučajem, a riječ je o jednom od najiskusnijih britanskih sudaca kojem se Srbija žestoko protivila. Paradoksalno je da će sudac u mirovinu odmah nakon zaključenja ovog slučaja.

Ključne riječi

Komentara 13

OB
-obrisani-
10:07 21.04.2010.

Dok citam vijesti o Rasimu Delicu ili Eljubu Ganicu u hrvatskom i bih tisku sticem dojam kao: \" sudi im se, a ne bi trebalo, to je sve djecija igra sto su oni pocinili\" A opet kad se radi oo hrvatskim ili srpsim vojnicima koje se osumnjici za neke \"vojne radnje\" tada ih se bez da se ceka odluka suda proglasi ratnim zlocincima u bijegu,(iako mirno zive vecina kod svojih kuc sa obiteljima, samo odvjetnistvo nema na osnovu cega podii optuznicu) Ovi razliciti arsini za iste \"vojne radnje\" ce u konacnici bitno promjeniti povjest o ratu na podrucju bivse zajednicke nam domovine Na jednoj strani cemo imati okorjele zlocince srbe i hrvate i na drugoj cemo imati nevine andjele mudzahedine iz bosne i njihove pomocnike mudzahedine iz islamskih zemlaja A u stvarnosti svi znamo da je istina drugacije Nitko , ama bas nitko ne upucava toliko autogolova kao mi hrvati. ispricavamo se pred parlamentom drzavi koju njeni gradjani drzavom ne priznaju za tzv agresiju na nju Zasto se BiH ne isprica hrvatskoj za napade na Dubrovnik to je cinila dijelom vojska RS koja je sastavni dio oruzanih snaga BiH. Dakle parlament BiH snosi odgovornost nad djelima vojske RS, imali oni kontrolu nad njom ili ne po zapovjednoj odgovornosti su Suljo, Hare i Zelja odgovorni za postupke Vojske RS! Ne samo Vojska RS, treba pogleda ti sto je cinila ABIH!Pa to ne postoji ni u najcrnjim latinskoamerickim drzavama; pogledajte samo srednju bosnu slali su vojsku na gradjane svoje drzave samo radi toga sto se ovi nisu slagali sa politickim uredjenjem koje su muslimani zeljeli silom uvesti, dijelom radi toga dijelom i radi toga sto su u srednjoj bosni zivjeli \"nevjernici i hrvati\" Zar to nije zlocin, najstrasniji zlocin tipa Pinoce i Aljende! Jesu li se nekom zbog toga muslici ispricali , ne Ako ih se zbog toga sudi, novine prave situaciju kao ma sve je to pretjerivanje Ako je pretjerivanje treba upitati pola milijuna bosanskih hrvata koji su nakon zavrsetka svih vojnih operacija protjerani iz BiH i to iskljucivo od mulimana, jeli oni to vide kao zlocin? I dali to treba procesuirati

MM
Mladen Miletić
17:54 20.04.2010.

Slučaj Ganić vodit će sudac kojem se Srbija žestoko protivila ! Ili drugim riječima Politika pametnih đentelmena protiv Balkanaca i amen. Sudcac je isto samo marioneta i kao svuda dobija savjete i upute odozgor. Znamo da je to normalno da PRIJATELJI suda pomažu bedačekima sucima ! I tko nema \"prijatelje\" kod suda on se nemože odšetatiu Bosnu nego u Hag !

OB
-obrisani-
22:18 20.04.2010.

Zavera bre,belosvetso-vatikansko-nemačka,breeeee.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije