Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LONDON
Povratak na članak

Slučaj Ganić vodit će sudac kojem se Srbija žestoko protivila

Paradoksalno je da će sudac u mirovinu odmah nakon zaključenja ovog slučaja, odnosno 15. srpnja

Komentari 13

OB
-obrisani-
22:18 20.04.2010.

Zavera bre,belosvetso-vatikansko-nemačka,breeeee.

VL
OB
-obrisani-
10:07 21.04.2010.

Dok citam vijesti o Rasimu Delicu ili Eljubu Ganicu u hrvatskom i bih tisku sticem dojam kao: \" sudi im se, a ne bi trebalo, to je sve djecija igra sto su oni pocinili\" A opet kad se radi oo hrvatskim ili srpsim vojnicima koje se osumnjici za neke \"vojne radnje\" tada ih se bez da se ceka odluka suda proglasi ratnim zlocincima u bijegu,(iako mirno zive vecina kod svojih kuc sa obiteljima, samo odvjetnistvo nema na osnovu cega podii optuznicu) Ovi razliciti arsini za iste \"vojne radnje\" ce u konacnici bitno promjeniti povjest o ratu na podrucju bivse zajednicke nam domovine Na jednoj strani cemo imati okorjele zlocince srbe i hrvate i na drugoj cemo imati nevine andjele mudzahedine iz bosne i njihove pomocnike mudzahedine iz islamskih zemlaja A u stvarnosti svi znamo da je istina drugacije Nitko , ama bas nitko ne upucava toliko autogolova kao mi hrvati. ispricavamo se pred parlamentom drzavi koju njeni gradjani drzavom ne priznaju za tzv agresiju na nju Zasto se BiH ne isprica hrvatskoj za napade na Dubrovnik to je cinila dijelom vojska RS koja je sastavni dio oruzanih snaga BiH. Dakle parlament BiH snosi odgovornost nad djelima vojske RS, imali oni kontrolu nad njom ili ne po zapovjednoj odgovornosti su Suljo, Hare i Zelja odgovorni za postupke Vojske RS! Ne samo Vojska RS, treba pogleda ti sto je cinila ABIH!Pa to ne postoji ni u najcrnjim latinskoamerickim drzavama; pogledajte samo srednju bosnu slali su vojsku na gradjane svoje drzave samo radi toga sto se ovi nisu slagali sa politickim uredjenjem koje su muslimani zeljeli silom uvesti, dijelom radi toga dijelom i radi toga sto su u srednjoj bosni zivjeli \"nevjernici i hrvati\" Zar to nije zlocin, najstrasniji zlocin tipa Pinoce i Aljende! Jesu li se nekom zbog toga muslici ispricali , ne Ako ih se zbog toga sudi, novine prave situaciju kao ma sve je to pretjerivanje Ako je pretjerivanje treba upitati pola milijuna bosanskih hrvata koji su nakon zavrsetka svih vojnih operacija protjerani iz BiH i to iskljucivo od mulimana, jeli oni to vide kao zlocin? I dali to treba procesuirati

VL
MM
Mladen Miletić
17:54 20.04.2010.

Slučaj Ganić vodit će sudac kojem se Srbija žestoko protivila ! Ili drugim riječima Politika pametnih đentelmena protiv Balkanaca i amen. Sudcac je isto samo marioneta i kao svuda dobija savjete i upute odozgor. Znamo da je to normalno da PRIJATELJI suda pomažu bedačekima sucima ! I tko nema \"prijatelje\" kod suda on se nemože odšetatiu Bosnu nego u Hag !

VL
OB
-obrisani-
19:00 20.04.2010.

Normalno da se bune, kad je to jedan od naiskusnijih britanskih sudaca.... Oni su navikli na sarlatane sudce, sa kojima bi mogli manipulisat.....

VL
PO
poirot
19:19 20.04.2010.

Ma Srbija se buni što sudac odmah posle ovog slučaja odlazi u mirovinu.To znači pet puta manja primanja.Neće imati više neprikosnoven uticaj a tu su deca, unuci,sve to treba opskrbiti,iškolovati a Engleska je skupa zemlja.Sudac sada samo merka koliko će da ih rebne za oslobađajuću presudu.

VL
DA
daba
19:49 20.04.2010.

Srbija je svoje odradila.Ovaj monstrum sto je pobio omladinu koja ga nije napadala ce napokon odgovarati i nece se vise setati po Bosni.Ako ga nebudu dali SRB isto mu dodje.Morace mu suditi u Bosni.Zasto Bosna nije uputila zahtev za izrucenje?Zato sto nece da mu sudi.Ali ako hoce da dodje u BiH a ne u SRB onda mora zatraziti Ganica.Cim ga zatrazi mora dokazati zasto ga trazi tj. zbog cega ga goni.Znaci prdekana mu negine u SRB ili BiH.Eto srece da sve monstrume na prostoru ex YU sprase u prdekanu.Kakav olos od ljudskog roda.

VL
BO
bosut1
20:26 20.04.2010.

Ovaj zeleni ce vjerojatno u prdekanu ako mu dokazu da je kriv,ali sta se tu petlja srbija, kad ona kao nije ucestvovala u ratu.Ne branim zelembace, ali mi ovi svrbici idu na zivce.Sta bi rekli da Bosancerosi zatraze da njima izruce svog narodnog eroja Mladica.Vjerujem da je zelembac kriv i da ce dobiti poprilican broj godinica przuna, bilo kome da ga izruce.

VL
OB
-obrisani-
21:08 20.04.2010.

▀▄▀▄▀ ▀▄▀▄▀ ▀▄▀▄▀ Poštovani FORUMAŠI komunistička CENZURA na djelu Za one koji nisu znali STYRIA je austrijska firma -večinski vlasnik VL Morao sam kontaktirati Styriju radi ovih cenzura nas nekomunista ovdje na VL Istovremeno se ljevičarima i neprijateljima Hrvatske neometanometano dozvoljava da pljuju po nama i po >Hrvatskoj g. Horst Pirke kaže da mora biti više primjedaba na ovu ljevičarsku pristranost i da tek nakon toga može poduzeti korake, P.S ___Ako netko od čitatelja ima primjedaba na ove cenzure baniranja, brisanja iz baze podataka; neka to opiše i pošalje na sljedeću E-Mail adresu: ----------- mediagroup@styria.com ----------- Možete pisati hrvatskim jezikom jer oni imaju ljude koji su poznavatelji hrvatskog jezika Zabilježite si svakako E-Mail adresu, jer će za kratko vrijeme cenzor VL tj. ADMIN ovo obrisati. g. Horst Pirke iz Styrije uopće nije bio oduševljen ovakvim ponašanjem VL Samo zajednički, tako da svatko pošalje svoju primjedbu na cenzuru VL i to javi STYRIJI nam osigurava ravnopravnost na webu Ovo vam je dragi Hrvati još samo jedan znak KAKVIM sve metodama represije ove komunjare pribjegavaju jer je komunistička hobotnica svojim krakovima posegla u najbitnije segmente demokracije; «slobodu izjašnjavanja»

VL
II
izvor istine
23:30 20.04.2010.

cetnicko rukovodstvo koje i dalje predvodi srbiju nece nista dobiti ovom optuzbom.Samo ce Akademik profesor magistar doktor Ganic morati da podobro isprazni kesu i napuni dzepove englezima.Boli briga engleze i za srbiju i za bosnu>Dobro im dosao bogati Ganic to boze okrivljeni da mu pokupe lovu

VL
MA
MagicSerb
00:38 21.04.2010.

Ukoliko dokazi protiv ovog zločinca postoje, a postoje, nemamo razloga sumnjati da će Ejup ostatak života provesti u rodnoj Srbiji.

VL
OB
-obrisani-
05:12 21.04.2010.

srbo cetnicko drustvo ratnih zlocinaca pokusava prebaciti svoju koljacku povjest i na druge narode.............nema srba koliko je vrba

VL
LA
LAZNI
05:56 21.04.2010.

sta je opet frka,nema veze gdje ce \"bogati\"ganic da bude sudjen,a gdje se to obogatio?Ako je kriv neka odgovara,a ako nije lako ce to dokazati bilo kojem sudu.Samo jebe ga onaj video u kojem kaze Pobijte sve.Licno mislim da ipak postoji neka odgovornost u koloni nisu bili samo srbi,nego i vojnici drugih nacionalnosti.Osim toga kolona se povlacila u dogovoru sa UN!!!

VL
II
izvor istine
00:45 22.04.2010.

Lazni ,obogatio se prodajom svojih knjiga u americi i sirom svijeta.Jer je on extra umom obdaren covjek i da njega nije bilo u presudnim trenucima cetnicke prevare bi sa Alijom uspjele.A to da je rekao pobijte sve trebao je recii al nije pa je dosta proslo zivo cetnika koji su napustili sarajevo u uniformama jna.Vojnici su trebali fino skinuti uniforme i predati se.Ali im bio cica draza i cica rasa sa sklikama u novcaniku pa im bilo malo sto su raspodjelili svoje oruzje cetnicima oko sarajeva nego jos su vjerovali da im muslimani i hrvati i po koji srbin (partizan) ne smiju nista u sarajevu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.