Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cerar poslao pismo Milanoviću
Povratak na članak

Arbitražni sud Sloveniji: Hitno nam objasnite ponašanje Sekoleca i Simone Drenik

Premijer Zoran Milanović Ceraru: Može i hoće!

Komentari 185

Avatar R & I
R & I
14:14 27.07.2015.

Slovenci upadaju pomalo u jamu koju su Hrvatskoj kopali. Jadni I nemocni Slovenski politicari traze zadnju slamku spasa, a Slovenski brodovi se pomalo utapaju u malom dijelu Slovenskog mora.

VL
JA
ja123pao
14:02 27.07.2015.

Slovenski premijer: Hrvatska ne može jednostrano izaći iz Arbitražnog sporazuma ------------------------------------------------------------------------------------------------------- slovenci misle da još uvjek za njih vrijede pravila iz juge . oni su uvjek u pravu.

VL
ZG
zg223
14:02 27.07.2015.

barem ste jednom ispunili svrhu svoga postojanja.hvala vecernji list

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
14:26 27.07.2015.

"mi ćemo biti lopovi i ne pridržavati se pravila, a vi Hrvati morate biti kuš!" .... e pa neće ići... za nas više ne postoji arbitraža... gotovo!

VL
DU
Deleted user
14:30 27.07.2015.

Nije im lako, vec su otvarali sampanjac i tapsali se po ramenima likujuci na nesposobnosti i gluposti Hrvatske navucene na tanak led... a onda sami budu uhvaceni u zamku svoje bestijalne lopovske rabote

VL
RI
Rizlman
14:32 27.07.2015.

Pa dvostrano je. Vi ste s jedne strane jednostrano prekršili uvjete, proceduru i ugovor, a mi s druge strane odustajemo jer ste vi prekršili proceduru i uvjete ugovora. Time su ispunjeni svi uvjeti za primjenu članka 60. Bečke konvencije, i vama Slovencima sad ostaje samo glumiti vaše djedove, Srbe i Muslimane, i praviti se tupast i nevješt, i lagati naočigled cijelog svijeta.

VL
LO
lojtra1
14:29 27.07.2015.

Še en liter, še en liter, še en liter na šank - arbitraža punk! Ah, kakvo bi to more bilo u kojega se ulazi kroz dimnjak :)

VL
4M
4mazge
14:33 27.07.2015.

Slovenci, ciao arbitraža! VL hvala!

VL
ST
stormrider
14:22 27.07.2015.

Dragi nasi susjedi Slovenci. Ovaj puta ste si kasu zakuhali sami, pa cete ju sami marati i pokusati, i to jako vrucu! Te tvrdnje Slovenskog 1era su samo zavaravanje svoje nacije i samohrabrenje. Trijezni Slovenci znaju sami da je Kokot odkucao na 12 sati i znaju sta ih ceka. Ovo nemoze i nce proci nekaznjeno. Ovo je racun za sve dosadasnje necasne radnje, da ne spominjemo pojedinosti. Imali ste za dobiti puno, sada takodjer imate puno za izgubiti! To je tako tko igra Poker! Cujemo se u Savudrijskoj vali! Savjet: angazirajte za novog suca Joska Jorasa, on bi bolje to radio od ovih ucenih!

VL
DD
ddh
14:40 27.07.2015.

Kranken opet Luca bez veze. Dosta su Kranjci odnosno njihove vlade ucjenivali Hrvatsku. Ucjenjivali je toliko prepotentno i bezobrazno, da to sa nekakvim "dobrosusjedskim" odnosima ili prijateljstvom nema nikakve veze. Jer to prijateljstvo je bilo uvijek jednostrano. Dok du se vlade u Hrvatskoj prema Sloveniji uvijek odnosile krajnje korektno, prijateljski i dobrosusjedski, Kranjske vlade su se prema Hrvatskoj odnosile uvijek neprijateljski i odvratno ucjenjivale Hrvatsku gdje god su mogle. Zato je dobro, da se Kranjcima odnosno Slovencima veli dosta. Treba sa tim alpskim Srbima prekinuti svaku mogucu suradnju, a poslanstva svesti na nivo otprenika poslova. A kaj je najvaznije pod hitno poslati Hrvatsku vojsku na Svetu geru i osigurati granicu. Jer nakon najnovijeg podmuklog spletkarenja oko Savudrijske vale pred i sa arbitraznim sudom, sa Kranjcima nema vise nikakvih niti razgovora niti pregovora.

VL
DU
Deleted user
14:42 27.07.2015.

@112 Oni bježe kao vrag od tamjana kad se spomene Hamburg i Hag od davne 2008e-2009e. Znaju da su tamo 100% luzeri i da bi popušili. Zato su i izmislili ovaj cirkus arbitražni sud jer taj djeluje po nekim fleksibilnimm normama pri određivanju granice

VL
CR
crocro
14:26 27.07.2015.

Ovi slovenski političari kao da žive na nekom drugom planetu i da komuniciraju sa svijetom s velike udaljenosti. Oni vide samo sebe i kada se okrenu na sve strane oni vide samo sebe u prvom planu. Njima je nepojmljivo da nešto krene po "zlu" ili da se ne ostvari zacrtano. Za njih se nije ništa dogodilo i arbitražni postupak se nastavlja. A kako se nastavlja ako Hrvatska neće sudjelovati u njemu, to mu nije jasno. On tvrdi da Hrvatska ne može jednostrano izaći iz arbitražnog postupka jer slovenija taj izlazak iz postupka ne bi išao na korist već na štetu. Uostalom tko je on da govori što Hrvatska može i smije i što ne može i ne smije. Slovenci već dugo igraju ulogu tutora Hrvatskoj i dijele lekcije kako se može Hrvatska ponašati i što može a što ne može činiti, sve poput srbije. Da li su to vidjeli od srbije pa i oni hoće kopirati ja ne znam, ali sam uvjeren da su im ovo posljednji pokušaji igranja uloge boljeg i jačeg od Hrvatske i da su se tako poskliznuli da će se još dugo koprcati u jami koju su kopali drugima.

VL
ZL
zlocinackaplatforma112
14:37 27.07.2015.

Gospod fiskulturnik,hrvatska izlazi iz arbitražnog postupka i sad vam preostaju četiri opcije. 1.Pristati na rješavanje spora pred međunarodni sud za pravo mora u Hamburgu. 2.Međunarodni sud u Den Haagu(što je izvjesnije jer se bavi pitanjima morske i kopnene međe. 3.Novaova arbitraža ali ovaj put hrvatska uključuje kao sporno cijelu dosadašnju slovensku obalu do Kopra(ne zaboravimo da su u Kopru dok je bio izvan bivše SFRJ postojale talijanska i hrvatska gimnazija,ne i slovenska a to govori koliko je slovenaca tu živilo),črnomelj i cijela bela krajina,krajevi južno od Celja i veliki dio štajerske uključujući i Maribor,naravno. 5.Zadnja mogućnost gospod fiskulturnik je fizičko sučeljavanje našeg DVD Hum na Sutli i vaše armade. Nadam se da će te od pet ponuđenih opcija izabrati najbolje na dobrobit oba naroda. Želim vam puno uspjeha u daljnjem radu.

VL
Avatar malina385
malina385
14:09 27.07.2015.

Da, pitat cemo slovence sto cemo i kako cemo.

VL
R1
R1971D
14:44 27.07.2015.

Slovenci kažu ne možete sada izaći iz arbitraže Hrvati, ne znate Vi koliko smo mi novaca potrošili na mito i spletke da Vas zaj....., stvarno nije fer od Vas...

VL
AN
Antioh
16:06 27.07.2015.

Velesila veli da ne mozemo? Sto cemo sad? Nas 4.3 milijuna se već trese od straha hehe

VL
DU
Deleted user
14:38 27.07.2015.

Biću kratak;ovaj nezna šta bi. Očito je da ih polako hvata panika. Ipak,treba sa njima biti izuzetno oprezan jer,da znaju spletkariti to su dokazali.vrag zna šta oni kuhaju u Brislu.

VL
DC
DC
15:38 27.07.2015.

Kako je onda Ljubljanska banka mogla jednostrano uzesti novac stedisama iz Hrvatske? Za Slovence razlicita pravila nego za druge... neko bi ih trebao podsjetiti da vise nisu u Jugi.

VL
Avatar __MAX__
__MAX__
15:33 27.07.2015.

Ja mislim da je HR dojavo dobila od Amera o necasnoj radnji sa Slovencima...a pitanje zasto je dobila tu dojavu....pa sve se placa i Slovenska blokada HR u NATO i blokada HR pri ulasku u EU....izgleda da ce Slovenci to s kamatom placati.....LOL.....neka i vrijeme je.....hvala Amerima ili tko god je prisluskivao Zlovence....pomogli su nam puno.

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
15:25 27.07.2015.

Slovenci više ne odlučuju o ničem. Poslije prljave igre zadnjih 20-ak godina, konačno su si zabili autogol, koji ih je eliminirao iz daljnjeg takmičenja!

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.