Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbjeglička kriza
Povratak na članak

Prosvjedna nota Sloveniji: Odmah uklonite bodljikavu žicu s hrvatskog teritorija

U razgovoru s otpravnikom poslova Slovenije ponovljeno je da postavljanje bodljikave žice na granici može samo još više otežati napore država članica EU za postizanje dogovora o održivom rješenju izbjegličke krize.

Komentari 68

Avatar Piktor-
Piktor-
09:36 12.11.2015.

Nije Gjerkes nego Györkös. Dokle ce Vecernjak pisati po srpski ?

VL
CR
cronada
09:26 12.11.2015.

A gdje je gda. Pusic da rijesi taj problem-vanjske politike? ??

VL
DU
Deleted user
10:19 12.11.2015.

Bravo Slovenci, tako se to radi, mi ćemo zato biti migrantsko smetlište u režiji SDP-a. Hvala svima koji su glasali za to, trebalo bi svakom kompartijskom uvaliti po par Arapa na stan i hranu.

VL
MA
majmun1231
10:28 12.11.2015.

a sta trebaju pustit da udje citava afrika u evropu.ljudi shvatili da nema smisla dalje ovako jedino rjesenje ograda

VL
ZG
zgblabla
09:16 12.11.2015.

dobro,mislim da su sa jučerašnjom izjavom,njemačkog ministra maske pale-vračati će izbjeglice-baš si nešto mislim -KAJ ĆE NAM TAKVA EU-sa žicama,sa loptanjem migranata- pa zakaj smo ginuli u ratu ? - da nas u MIRU OKUPIRAJU BIROKRATE IZ EU

VL
DU
Deleted user
13:54 12.11.2015.

odmah da uklone žicu, a ako neće ... nema veze

VL
IV
ivanjoksimovic
09:38 12.11.2015.

Ovo je sve vec smesno. Postavljati zice unutar EU i drzava koje imaju pristupne pregovore. Ako negde ta zica treba da se postavi, onda je to na granici Turske i Sirije.

VL
NO
nogogaz
16:26 12.11.2015.

da smo imali razum imali bi i žicu i ograju na granici sa srbijom, pa i slovenske, austijske i njemačke policajce, koji bi nam pomogli .... Žica na granici sa slovenijom nikako nije postavljena zbog stanovnika, već zbog javno izraženogg i više puta ponovljenog službenog stava hrvatske i Milanovića, da je najbolje, da se izbjeglice tera što prije u njemačku.... Normalno, da je EU morala reagirati.... i sada će slovenci primat točno toliko izbjeglica, koliko će jih primit austrija , a austrija toliko, koliko će jim njemačka dozvolit da uđu u njihovu obećanu zemlju... ali glava me boli, kad pomislim, gdje nam je ljepa naša.... krivi ponovo slovenci?!

VL
LJ
ljimonad
15:05 12.11.2015.

trla baba lan, mogli bi reči za ove proteste naše diplomacije. slovenci rade samo ono što su jim nijemci naredili, a to znači, da se mi možemo eto lijepo slikati zajedno sa ovim izbjeglicama i ogradom prema deželi. slično su naši protestirali i bunili se kada je to napravila madžarska, a sada eto tamo ne odlaze više ove izbjeglice, i madžari imaju mir. slovenci če najprije još propuštati na glavnim prelazima (tu jim dajem za pravo, jer tko može gledati ove jadnike kako gaze sutlu, a u nju jih upučuju naši vrli policajci) a onda če shodno situaciji i to lijepo zatvoriti, pa čemo eto mi i srbi debelo popušiti sa emigrantima na uštrb čitave europe. slovenci imaju schengen, a mi nažalost srbiju i bih, pa eto dosta valjanog razloga iza koga če stati eu. a mi čemo i dalje laprdati i pjevati trla baba lan.....

VL
JA
Jania
09:56 12.11.2015.

Ma ovo je nekakav spin. Naš Ostoja Ranković i dalje ima sve pod kontrolom - kao i dosad. Već nas je ljetos uvjerio da ne će biti migranata, da Predsjednica bez veze paničari... Vjerujemo li njemu ili svojim očima?

VL
NO
nogogaz
14:15 12.11.2015.

zašto hrvatski mediji ne javljaju, da žicu postavljaju ne samo slovenski, već i vojnici drugih EU država šengena? Nije to nikakva tajna, da cijela šengenska EU podržava tu žicu a isto bi podržali žicu na granici sa srbijom....

VL
VJ
vjerovnik
18:01 12.11.2015.

zanimljivo da nitko ne primječuje ili ne želi primjetiti da Republika Hrvatska ostaje odvojena od EU sa visokom ogradom i boljikavom žicom ... a mi se zabavljamo sa dva metra njive

VL
DD
ddh
09:42 12.11.2015.

Zica oko Hrvatske? To je Hrvatskoj Partija dala.

VL
Avatar New_Fukasaky
New_Fukasaky
12:03 12.11.2015.

Zašto protestirate? Ogradili smo se od Mađara i Slovenaca na njihov račun. Na svoj račun trebamo ograditi samo Piranski zaljev.

VL
OB
ObrenM
14:25 12.11.2015.

Procitavsi Vesninu prosvjednu notu Slovenci su se sokirali od straha i pozvali u pomoc snage UN-a.

VL
HR
hrUsrcu
12:59 12.11.2015.

HR komusti (SDP) niti ne namjeravaju zastiti HR granice. njima je najvaznije uvlaciti se srbima u guzu i HR dovesti do propasti. eee sad "moj moste" - razmisli!!!

VL
LU
Lujo123
09:54 12.11.2015.

Pitam se zakaj nama služi vojska i policija? Jel zato da možemo potrošiti peneze iz proračuna na njihove parade i služenje izraelskim i američkim interesima po Afganistanu i ostalim opljačkanim i razorenim zemljama, da budu spremni u krvi ugušiti možebitnii bunt Hrvatskog naroda ili za zaštitu naših granica i slobode? Zakaj sad kad zlovenci javno okupiraju RH pred očima cijelog svijeta ne izađu na granice i ne zaštite legitimne interese RH, zakaj nisu već 25 godina oslobocili Svetu Geru od zlovenske okupacije i td. i td.?? Ovakvu i policiju i vojsku treba ukinuti i peneze koje uzimaju iz proračuina dati gladnoj hrvatskoj sirotinji, a tim "vojnicima" i "policajcima" lopate u ruke i marš na polja uzgajati hranu ak hočete jesti! Sramota od države od policije i vojske!!!

VL
NO
nogogaz
18:17 12.11.2015.

slovenci do konačne odluke o granici vrše jurisdikciju na svome brijegu sutle a mi, hrvati na svome dijelu. Za nas bi bilo puno bolje, da tamo gdje je postavljena žica, ostane zauvjek državna granica. Zašto? Zato, jer je na naom brijegu sutle, više sslovenske zemlje po kastru, koja bi ostala nama, hrvatima. a milanovićeva vlada nikako to da shvati.... Molimo slovence, da ograda ostane kao državna granica, a ne da se njima svađamo, uvjerimo jih da smo mi u pravu i izgubimo više teritorija...

VL
PE
pertlikgoran
15:46 12.11.2015.

S obzirom da se janezi ne uzbudjuju zbog prosvijedne note gospodje Pušić sad ce im poslati prosvijed na prosvijednu notu I nakon toga ce ici prosvijedni prosvijed na prosvijednu notu I td. dok ih ne umori prosvijedovanjem .

VL
MO
mobitel20
18:52 12.11.2015.

Jadna je drzava dok god budu prolazili ovakvi spinovi. Najmanje je vazno jeli zica doslovno 20 metara ovamo ili onamo,nego je pitanje zasto je uopce tamo ! Umjesto da trazite odgovore na to pitanje, nastavlja se infatilano spinanje u koristt nesposobne partije da bi se skrenulo s bitnih pitanja. Sto sada, nakon velicanja "dobre ekipice"od strane Nulanovic Nerona i Besne, sad bi trebali ratovati protiv njih, jer rade...sto ?! Ogradjuju EU novcem EU kada vec "nasa Vlada" i dan danas odbija stititi granice EU,nego glumi prijevoznicku tvrtku u islamistickoj invaziji. Zasto se ne inzistira od Zoke sto ce napraviti kada "oni koji samo prolaze" budu vracani po Dublinskom sporazumu? Ee, moj narode...

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.