Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predomislio se

Slovenac oglasio da prodaje bubreg pa ga istraživali zadarska i slovenska policija

policija
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
26.08.2015.
u 10:58

A.P. se predomislio i navodno obavijestio slovenske medije da odustaje od svega.

A.P(65) s otoka Iža, a porijeklom iz Slovenije u jednom je slovenskom mediju oglasio prodaju svog bubrega za 50.000 eura zbog navodno teške financijske situacije.

Nakon što su čitatelji počeli prikupljati pomoć, ali i nakon što je sve počela istraživati slovenska policija A.P. se predomislio i navodno obavijestio tamošnje medije da odustaje od svega.

Naposljetku ga slovenska policija istražuje je li bilo pokušaja prijevare. Zadarska policija je u suradnji s državnim odvjetništvom nakon istrage za kazneno djelo nezakonitog trgovanja organima, utvrdila kako se odustajanjem od te namjere to kazneno djelo nije dogodilo, te da ga stoga i neće prijavljivati. 

>> 'Prodajem bubreg kako bih mogao prehraniti obitelj. Nažalost, nemam drugoga izlaza' 

>> U laboratorijima već uzgajaju srce, bubrege, gušteraču, jetra...

Ključne riječi

Komentara 3

IB
istina_boli
12:08 26.08.2015.

Hej, ja prodajem punicu, polovna, ali jos u voznom stanju. Jeftino, a moze i po dogovoru. U komadu , a moze i za djelove. Bas me zanima, hoce li sad i mene corikirat?

Avatar germanikus
germanikus
15:59 26.08.2015.

EUJanezu ponestalo novca za Ožujsku!

LA
LANA555
16:42 26.08.2015.

Mozda je popalio ubio nekog i sad prodaje tuzi bubreg.Ok nek policija radi .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije