Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća na kupanju

Dječak (14) skočio u Savu i slomio kralježnicu

Hitna pomoć
Foto: Anto Magzan/PIXSELL, ilustracija
24.06.2017.
u 23:08

Dječak je skočio na glavu, a nakon skoka pojavio se na površini bez svijesti

Dječak (14) iz Županje teško je stradao na kupanju na Savi u petak. Nogometni klub Sladorana iz Županje na Facebooku je objavio kako je njihov donedavni kapetan pionira skočio u Savu te ozlijedio kralježnicu

– Bilo je to obično druženje, naš nogometaš i njegovi prijatelji kupali su se na Savi. Kako to već biva, išli su skakati i zafrkavati se. Skočio je na glavu, ali nažalost, bio je to plićak. Nakon skoka pojavio se na površini, pet metara dalje bez svijesti – rekao je za 24 sata predsjednik RNK Sladorana Bojan Dedić.

Dodao je kako je hitna pomoć došla za dvije minute i dječaka prebacila u osječku bolnicu gdje je operiran. 

Slomio je peti kralježak i navodno ne osjeća noge – rekao je Dedić. 

Komentara 2

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
23:25 24.06.2017.

Strašno!

LI
liliZG
16:24 27.06.2017.

eto, počelo je...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije