Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u Međimurju

Mladić s ozlijeđenom kralježnicom osam sati čekao da ga pronađu u šumi

nesreća
Foto: PU međimurska
16.06.2017.
u 14:40

Mladić koji je zbog teških ozljeda kralježnice prebačen na liječenje u Zagreb bit će prijavljen zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, kažu u PU međimurskoj

Punih osam sati proveo je prikliješten u automobilu 23-godišnji vozač koji je u utorak sletio s ceste u Otoku u Međimurskoj županiji.

- Svi se nadamo da ozljede nisu jako teške - rekla nam je Jasenka Balent, majka 23-godišnjeg Darija Balenta iz međimurskog sela Oporovca, koji je u utorak oko 22.30 sati s automobilom sletio s ceste i punih osam sati, prikliješten i ozlijeđen, čekao da ga netko pronađe i izvuče.

Dario je oko 22 sata krenuo u posjet djevojci koja radi u kafiću u Hrženici. Kako se do 23 sata nije pojavio, obitelj je digla uzbunu i zajedno s Darijovim prijateljima obišli su dionicu ceste kojim je prolazio. Mrak i nepristupačni teren otežavali su potragu.

Foto: Dario Balent Facebook

Pronađen je tek iduće jutro u 6.30 sati nakon što je netko od tragača primijetio da na jednom dijelu ceste nedostaje stupić. U šumi pokraj ceste, skrivena u grmlju i visokom korovu, pronađena je Darijeva bijela Škoda Fabia. Prema policijskom izvješću, zbog neprilagođene brzine u lijevom zavoju izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s lokalne ceste u šumu niz zemljanu kosinu.

Mladić koji je zbog teških ozljeda kralježnice prebačen na liječenje u Zagreb bit će prijavljen zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, kažu u PU međimurskoj.

- Zabrinuti smo jer je Dario rekao da ne osjeća noge i da zato nije mogao izaći iz automobila, iako si je uspio otvoriti vrata. Čuo je da ga tražimo, dozivao je, ali nitko ga prije jutra nije čuo. Optimističan je, kao i mi, i vjerujemo da će sve dobro završiti - kaže majka Jasenka. 

Komentara 12

Avatar maxist
maxist
11:52 16.06.2017.

sreća da nije imao krvareće ozljede. jer bi ....a još i prijava...Najteži način učenja-na vlastitoj koži.

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
19:19 16.06.2017.

Takva moguca situacija je po meni primarni razlog nabavke mobilnog telefona

DU
Deleted user
12:00 16.06.2017.

Nije mi jasan ovaj članak. Da li bi građani trebali organizirati noćne ophodnje koje će tražiti po grabama one koji se neprimjereno voze?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije