Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPRAVIO 'POLUGU'

Slomio koljeno djevojci jer je progovorila bez njegove dozvole

Hitna pomoć
Ivo Čagalj/PIXSELL
29.01.2019.
u 09:30

On je negirao to kazneno djelo i tvrdio je da je djevojka pala sama od sebe bez da ju je itko taknuo

Mladića (23), porijeklom iz Čapljine u BiH, općinsko državno odvjetništvo u Puli optužilo je za nanošenje teških tjelesnih ozljeda jednoj djevojci u svibnju prošle godine. Za osumnjičenika su zatražili osam mjeseci zatvora.

Tereta ga da je na svoj rođendan oko 22.30 u mjestu blizu Pule napravio 'polugu' na desnoj nozi djevojke koja mu je bila okrenuta leđima. Uslijed rotacije koljena ona je zadobila više ozljeda koje u svom zbiru predstavljaju tešku tjelesnu ozljedu, piše Novi list.

On je negirao to kazneno djelo i tvrdio je da je djevojka pala sama od sebe bez da ju je itko taknuo te da ga je počela šamarati i da je on nju odgurnuo na pod.

Ozlijeđena djevojka je ispričala kako ga je tijekom proslave rođendana iza jednog beach bara upozorila da se malo stiša jer je glasno prepričavao događaje s posla. On joj je odgovorio da mora dići ruku ako želi pričati i da joj on kao muškarac to treba dozvoliti. Ona mu je rekla da žene ovdje ne dižu ruke i da su žene i muškarci jednaki na što joj je on odgovorio da se u njegovom selu ženi za to može odrezati glava.

Djevojka je tada ustala s namjerom da ode, a ustao je i okrivljeni te otrčao dok je njezina prijateljica krenula za njim i zamolila ju da je pričeka. Oštećena se radi prijateljice željela pomiriti s okrivljenim no, dok su se njih dvoje vraćali, okrivljeni ju je više puta pokušavao pogoditi kamenom kojeg je našao na plaži, piše Novi list.

Ključne riječi

Komentara 26

Avatar neidemdalje
neidemdalje
10:12 29.01.2019.

500 kuna kazna za remećenje javnog reda... bitno da ste za pojas stavili 1000...

ZI
zip123
10:17 29.01.2019.

Gulio bi ti meni kaznu u rudniku.

ZA
Zagy154
10:50 29.01.2019.

pa i njemu slomiti nogu i riješen problem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije