Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavonski Brod

Pretukao majku i kćer pa izgubio novčanik dok je bježao: 'Ovo je užas'

Slavonski Brod: Mlađi muškarac nakon neuspjelog pokušaja provale u kuću istukao majku i kćer
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/7
26.09.2018.
u 17:20

Susjedi su u šoku nakon brutalnog napada. Muškarac je ulazio i u druga dvorišta prije nego je pretukao majku i kćer

Imaju prijelome kostiju lica. Jedna ima prijelom kostiju šake, druga ozlijeđeno koljeno, a imale su i brojne posjekotine koje su zašivene.

Nemir i strah uvukli su se među stanare Ulice svetog Florijana u Slavonskom Brodu nakon rušilačkog pohoda muškarca mlađe životne dobi u utorak navečer. Najteže su prošle dvije žene, majka L. K. (84) i kći O. K. (67), koje su s teškim tjelesnim ozljedama završile u bolnici. Sve je počelo nešto poslije 20 sati.

Slavonski Brod: Mlađi muškarac nakon neuspjelog pokušaja provale u kuću istukao majku i kćer
1/7

Odlazio i vraćao se

Prema kazivanju susjeda, ničim izazvan nasilnik počeo je snažno lupati po kapiji prve kuće u ovoj inače mirnoj ulici u središtu grada. Upao je u dvorište, ali uplašio se psa koji je zalajao i pobjegao je. Zatim je počeo udarati po drugoj kapiji, ali tu nitko nije otvarao. Nakon toga ušao je u prostor pansiona s druge strane ulice i počeo razbijati i galamiti. Prva susjeda L. K. (84) otvorila je vrata kuće da vidi što se događa, no time je samo privukla njegovu pažnju.

– Čim je ugledao baku, muškarac ju je napao i počeo je tući rukama i nogama. Zatim se okrenuo i činilo se da će otići, ali tada je ugledao njezinu kćer koja joj je htjela pomoći, pa se ponovio vratio i napao i nju. Žene su izudarane, izgledale su vrlo loše – ispričala nam je susjeda.

Nasilnik je na kraju pobjegao ništa ne ukravši. Jedan od susjeda pozvao je policiju i hitnu pomoć koje su ubrzo stigle. Motivi sumanutog čina muškarca mlađe životne dobi još nisu razjašnjeni. Kruži priča da je riječ o narkomanu čije agresivno ponašanje potječe od droge.

Danas u poslijepodnevnim satima još uvijek nije bio uhićen, no glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić kazala nam je da policija ima određena saznanja o njemu i da su mu na tragu. Prema neslužbenim informacijama, počinitelj je u blizini mjesta događaja izgubio novčanik s dokumentima koji je pronašla policija.

Zadobile teške ozljede

– Ovo je užas, katastrofa, kao u horor filmovima. Svi u susjedstvu smo u strahu i svi se bojimo. Zavladala je ružna atmosfera u našem dijelu grada u kojem je uvijek mir i gdje nikad nije bilo takvih problema. U šoku smo, ne možemo doći k sebi – kazala nam je susjeda J. M.

Pretučenoj majci i kćeri u bolnici su dijagnosticirane teške tjelesne ozljede.

Ključne riječi

Komentara 4

BL
bluesbob
18:49 26.09.2018.

Pendrek sve liječi...

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
11:13 26.09.2018.

Sirijac?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije