Naslovnica Vijesti Crna kronika

Vozač je ponavljao 'Ja sam kriv', dijete je ležalo na cesti

Prema neslužbenim informacijama dječak (9) bio je u automobilu koji je vozio njegov djed te je u sudaru ispao iz vozila
15. srpnja 2017. u 18:59 50 komentara 57390 prikaza
Zagreb: Sudar dva automobila na križanju Klaićeve i Kačićeve
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Dijete je preminulo u bolnici nakon prometne nesreće koja se danas dogodila u Zagrebu.

policija ZADAR U prometnoj nesreći teško ozlijeđena djevojčica

Kako je objavila policija, danas poslije 13 sati, na raskrižju Klaićeve i Kačićeve dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila.

Zagreb: Sudar dva automobila na križanju Klaićeve i Kačićeve
1 / 6
Zagreb: Sudar dva automobila na križanju Klaićeve i Kačićeve

U nesreći je teško ozlijeđeno dijete, koje je oko 15 sati umrlo u obližnjoj Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj ulici.

Prema neslužbenim informacijama dječak (9) bio je u automobilu koji je vozio njegov djed te je u sudaru ispao iz vozila. Vozač iz jednog automobila odmah je izašao i ponavljao: ‘Ja sam kriv’, prenose 24 sata.

- Među prvima sam priskočila ozlijeđenim pješacima. Dijete je ležalo na cesti i nije davalo znakove života. Ubrzo su stigli i liječnici iz Klaićeve bolnici koji su reanimirali mališana - kazala je žena koja je svjedočila oživljavanju.

Igor Loboerc nesreća SMRT NA CESTI Zatvorske kazne i doživotna zabrana vožnje za stravične prometne nesreće Nikola Kovačević je na Općinskom kaznenom sudu danas nepravomoćno osuđen na 4 godine i šest mjeseci i oduzeta mu je vozačka dozvola na sedam godina Kovačević osuđen Kako je izgledala stravična nesreća u kojoj je stradao bračni par Nikola Kovačević DIVLJA VOŽNJA NA KVATRIĆU Kovačević dobio 4,5 godina zatvora, vozačka mu oduzeta na 7 godina
 • kvatrić:

  Policija usred noći na praznoj Slavonskoj (dvije trake u jednom smjeru fizički odvojene od druge trake) u sačekušama pljačka nevine ljude zbog prekoračenja od 10-20 km/h pri ionako idiotskom ograničenju od 70 km/h. Ali na mjestima (Vukovarska, Zeleni val... i ... prikaži još! već legendarna Klaićeva) gdje usred dana divljaci najviše ugrožavaju živote ostalih, nema ih nikada, baš nikada. Preko dana za račun bankstera otimaju ljudima domove, a kad padne noć premještaju se na Slavonsku na otimanje novaca.

 • Avatar Sumnjičav
  Sumnjičav:

  To je raskrižje u kojem su česte saobraćajne nesreće a do sada ništa nije učinjeno. Broj nesreća bi se vjerojatno smanjo kada bi se osigurao parking za posjetitelje Dječje bolnice jer se tamo stvara najveća gužva a spomenuto je raskrižje ... prikaži još! 50-tak metara dalje te su česta nepravilna prestrojavanja, "hvatanje" semafora itd. "Lijeka" za to sigurno ima samo da li ima volje i pameti to je drugo pitanje.

 • Apsalar:

  A ni ovaj članak nije jasan... dijete s ocem na nogostupu... prelazio s djedom na zeleno... ?!?