Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Zagrebu

Vozač je ponavljao 'Ja sam kriv', dijete je ležalo na cesti

Zagreb: Sudar dva automobila na križanju Klaićeve i Kačićeve
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
15.07.2017.
u 18:59

Prema neslužbenim informacijama dječak (9) bio je u automobilu koji je vozio njegov djed te je u sudaru ispao iz vozila

Dijete je preminulo u bolnici nakon prometne nesreće koja se danas dogodila u Zagrebu.

Kako je objavila policija, danas poslije 13 sati, na raskrižju Klaićeve i Kačićeve dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila.

Zagreb: Sudar dva automobila na križanju Klaićeve i Kačićeve
1/6

U nesreći je teško ozlijeđeno dijete, koje je oko 15 sati umrlo u obližnjoj Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj ulici.

Prema neslužbenim informacijama dječak (9) bio je u automobilu koji je vozio njegov djed te je u sudaru ispao iz vozila. Vozač iz jednog automobila odmah je izašao i ponavljao: ‘Ja sam kriv’, prenose 24 sata.

- Među prvima sam priskočila ozlijeđenim pješacima. Dijete je ležalo na cesti i nije davalo znakove života. Ubrzo su stigli i liječnici iz Klaićeve bolnici koji su reanimirali mališana - kazala je žena koja je svjedočila oživljavanju.

Komentara 50

KV
kvatrić
18:52 15.07.2017.

Policija usred noći na praznoj Slavonskoj (dvije trake u jednom smjeru fizički odvojene od druge trake) u sačekušama pljačka nevine ljude zbog prekoračenja od 10-20 km/h pri ionako idiotskom ograničenju od 70 km/h. Ali na mjestima (Vukovarska, Zeleni val... i već legendarna Klaićeva) gdje usred dana divljaci najviše ugrožavaju živote ostalih, nema ih nikada, baš nikada. Preko dana za račun bankstera otimaju ljudima domove, a kad padne noć premještaju se na Slavonsku na otimanje novaca.

DU
Deleted user
17:12 15.07.2017.

To je raskrižje u kojem su česte saobraćajne nesreće a do sada ništa nije učinjeno. Broj nesreća bi se vjerojatno smanjo kada bi se osigurao parking za posjetitelje Dječje bolnice jer se tamo stvara najveća gužva a spomenuto je raskrižje 50-tak metara dalje te su česta nepravilna prestrojavanja, "hvatanje" semafora itd. "Lijeka" za to sigurno ima samo da li ima volje i pameti to je drugo pitanje.

Avatar Apsalar
Apsalar
19:04 15.07.2017.

A ni ovaj članak nije jasan... dijete s ocem na nogostupu... prelazio s djedom na zeleno... ?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije