Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško ozlijeđeni

BMW-om sletio s ceste i pregazio mladi bračni par

Hitna pomoć - Split
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
01.09.2017.
u 21:36

Vozač je velikom brzinom došao iz smjera Pavlovca te u zavoju izgubio kontrolu nad vozilom i sletio s ceste

Teška prometna nesreća dogodila se večeras oko 19 sati u zabočkoj ulici Matije Gupca, a u kojoj je teško ozlijeđeno dvoje pješaka te vozač automobila. 

Neslužbeno se doznaje kako je vozač BMW-a velikom brzinom došao iz smjera Pavlovca te u zavoju izgubio kontrolu nad vozilom i sletio s ceste, piše Zagorje.com. Prilikom slijetanja, na nogostupu je pregazio dvoje pješaka, mladi bračni par iz Zaboka, te ih teško ozlijedio.

Pješaci su, kao i vozač BMW-a, prevezeni u Opću bolnicu Zabok, javila je Policijska uprava krapinsko –zagorska. Više detalja znat će se nakon policijskog očevida. 

Komentara 28

DU
Deleted user
22:10 01.09.2017.

To je opet jedan od tatinih sinova.Znam da u Svicarskoj za takva zlodjela oduzimaju vozilo, jer se u tom slucaju vozilo tretira kao opasno oruzje,zatim slijedi dozivotna zabrana upravljanjem bilo kakvih motornih vozila,te adekvatna novcana i zatvorska kazna.Poslije svega toga slijedi psihijatrijski tromjesecni tretman.Naravno ako doticni sve ovo predhodno prezivi.

DU
Deleted user
22:38 01.09.2017.

Interesanto da u ovakvim nesrećama uglavnom sudjeluju vozaći BMWa ili Mercedesa. koji su inače jako bahati na prometnicama. Kad mi oduzme prednost i još kad mu potrubim kao upozorenje,onda onaj bahati pogleda,da stane nagurao bi mu znak u BMWa u šupak.

NA
narcis660
00:09 02.09.2017.

Znam samo jedno da ovo vise nije normalno svaki dan ovake i slicne tragedije !!!! Dokle god nepostre kazne za ovake slucajeve u lijepoj nam nasoj ostaje nam samo komentirati!!!!Strasno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije