Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
autocesta Zagreb-Macelj

Teška nesreća: Auto izletio s ceste i zabio se u stup, vozač poginuo

prometna
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/9
27.08.2017.
u 11:21

U nesreći je još jedna osoba ozlijeđena i prevezena u bolnicu

U slijetanju automobila na autocesti A2 kod mjesta Donji Macelj poginuo je 72-godišnji vozač njemačkog državljanstva, dok je njegova 51-godišnja suputnica grčkog državljanstva s teškim ozljedama prevezena u bolnicu, izvijestila je u ponedjeljak ujutro krapinsko-zagorska policija.

Nesreća se dogodila u nedjelju oko 10,20 sati kada je vozač prešao van prometne trake i ušao na prilaznu cestu benzinske postaje, gdje je kotačima prvo udario u rubni kamen, zatim u prometni znak i nakon toga u tzv. "totem" benzinske postaje.

Policija je utvrdila da se vozač prije slijetanja s ceste nije kretao sredinom obilježene prometne trake zbog čega je u zavoju prešao van prometne trake.

Vozač je poginuo na mjestu nesreće, dok je ozljeđena putnica prevezena u Opću bolnicu Zabok.

Komentara 12

JO
jozomeda
16:04 27.08.2017.

nije ni čudo,Kako se vozi. užas

NE
Neutralac
15:08 27.08.2017.

U zadnje vrijeme svi idu u stupove... ispred svakog stupa bi trebala biti zastitna ograda... i to malo jaca nego ove sada.

Avatar Papatest
Papatest
17:12 27.08.2017.

Sve je više glupana za volanom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije