Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekološka katastrofa

Grad Slavonski Brod podnio kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja

Ilustracija
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/3
31.03.2018.
u 21:51

Grad očekuje pokretanje kaznenog postupka kako bi osumnjičenik bio proglašen krivim i kažnjen.

Grad Slavonski Brod podnio je Županijskom državnom odvjetništvu kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja zbog ekološke katastrofe u kojoj je zagađena pitka voda u ovom gradu, piše slavonskibrod.hr.

U prijavi piše kako postoji osnovana sumnja da su ostvarena obilježja kaznenog djela protiv okoliša te protiv opće sigurnosti - dovođenje u opasnost  života i imovine općeopasnom radnjom. Grad očekuje pokretanje kaznenog postupka kako bi osumnjičenik bio proglašen krivim i kažnjen. 

Ilustracija
1/22

Komentara 10

DU
Deleted user
22:51 31.03.2018.

nepoznatom prekrsitelju..mozete staviti sol na rep..isto ka i onom na poljudu..isti je to mentalni sklop..judi iz prva reda u crkvi..a vi blejite..koliko ocete.

Avatar Ronin
Ronin
22:15 31.03.2018.

Grad Slavonski Brod podnio je Županijskom državnom odvjetništvu kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja zbog ekološke katastrofe u kojoj je zagađena pitka voda u ovom gradu, a prije par sati objavljeno kako Duspara podnosi kaznenu prijavu protiv Croduxa?? Poznati počinitelj je postao nepoznati?

Avatar Dr Evil
Dr Evil
23:28 31.03.2018.

Fosil zagadio vodu...tako bi trebao biti naslov

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije