Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odljev kadrova

Slavonci napuštaju HSU zbog Stranke umirovljenika

silvano hrelja
Jurica Galoić/Pixsell
20.08.2010.
u 11:45

Uz Mihajla Tomaškovića u SU prešlo je još 14 od ukupno 18 predsjednika općinskih i gradskih organizacija HSU u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Zamjeraju Hrelji da vodi svoju privatnu politiku i radi samo za vlastite interese.

Mihajlo Tomašković, danas već bivši predsjednik HSU-ove organizacije u Vukovarsko-srijemskoj županiji napustio je Silvana Hrelju i pridružio se Stranci umirovljenika (SU). Kao razloge navodi to što se njegova bivša stranka udaljila od umirovljenika i da je Silvano Hrelja, predsjednik stranke, nauštrb interesa umirovljenika i bez odluke predsjedništva stranke pristupio HNS-u, tj. Kukuriku-koaliciji.

Uz Mihajla Tomaškovića u SU prešlo je još 14 od ukupno 18 predsjednika općinskih i gradskih organizacija HSU u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Zamjeraju Hrelji da vodi svoju privatnu politiku i radi samo za vlastite interese.

Predsjednik Stranke umirovljenika Lazar Grujić poziva i ostale nezadovoljne članove HSU da mu se pridruže kako bi na iduće parlamentarne izbore izašli što jači udruženi u blok Umirovljenici zajedno.

Na izbore će izaći samostalno i neće pristupiti ni u plavu ni u crvenu koaliciju.

 

Komentara 11

VI
vina
14:25 20.08.2010.

Mihajlo Tomaskovic i Lazar Grujic koji su napustili HSU TO SU ODMETNICI KOJI GLEDAJU SAMO SVOJE INTERESE okoristili su dobro HSU a sada po necijem patronatu razjedinjuju umirovljenike neka idu pogotovo od TOMASKOVICA se i ocekivalo da ce otici covjekjek nema vremena jer je u godinam po da jos nesto usicari, sretno mu bil0 kao i ostalim takvi netrebaju biti u HSU\'\'\'a

DE
deoderi
22:55 20.08.2010.

Jedni na jednu , drugi na drugu stranu. Jbg, opet samo dvije strane. Ima li još koja strana?

BZ
Branko Zajec
13:40 20.08.2010.

Tako je to, kada umirovljenici pod stare dane žele se baviti politikom. Možda su oni bolji od današnje vlasti, ali razjedinjeni ništa postići ne mogu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije