Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teške optužbe

Slavko Linić: Nisam paranoik, moju obitelj se proganja po svijetu

Slavko Linić
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
11.09.2015.
u 07:53

Kazao je da je policija falsificirala fakturu sina njegove supruge u kojoj piše da mu je "neka firma platila godišnji odmor na njegovu brodu"

Bivši ministar financija  Slavko Linić sinoć je u emisiji 'Otvoreno' iznio teške optužbe. Kaže da se njegovu obitelj "proganja po svijetu", javlja HRT.

 - Nisam paranoik, ustvrdio je, dodavši kako je 25 godina u sustavu vlasti te da se neprekidno borio da nitko ne zloupotrebljava niti jednu instituciju pa ni instituciju policije.

Kazao je da je policija falsificirala fakturu sina njegove supruge u kojoj piše da mu je "neka firma platila godišnji odmor na njegovu brodu".

Načelnik Uprave kriminalističke policije Vitomir Bijelić odgovorio je na ove vrlo ozbiljne optužbe, kazavši kako se ide u krivom smjeru ako se istragu uvede u raspravu. Istraga je, kaže on, kazneno-procesni termin i predstavlja najviši stadij osnovanosti sumnje, a provodi je DORH. Izvidi su niži stadij sumnje i jedna od tri opcije je da ih samostalno provodi policija, ali je dužna obavijestiti DORH. No rad policije regulira drugi zakon o policijskim poslovima koji govori o kriminalističkom istraživanju, što je širi pojam.

>> Žestoko u Saboru! Linić kolegama rekao: 'Sramite se!'

Komentara 21

SA
santos008
10:01 11.09.2015.

Od tolikih saborski zastupnika i ministara ,kako bas ''kocka'' pala na Linica,koji se usprotivio Velikom vodju.

DU
Deleted user
08:29 11.09.2015.

jesu li to zoka i rankec uhvačeni s prstima u pekmezu a mislili su da su "Bundes liga"

SK
skakavac
09:31 11.09.2015.

Ne branim Linića, ali ove namještaljke su za najoštriju osudu. Milanović je veliki gad, tako se i ponaša.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije