Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
5 Karamarkovih pogrešnih poteza
Povratak na članak

Slabljenje Karamarka jača Vladu i premijera Oreškovića

Parola o “povratku Tuđmanu i antikomunizmu” počela se trošiti i trebalo je ponuditi sadržaj, a tu je pokazao nerazumijevanje trendova

Komentari 77

DR
drugPlenky
14:14 14.05.2016.

Znači napišem svoj komentar o Ivankoviću koji mu se ne sviđa i on me briše. Bravo majstore

VL
AG
Agricola
14:29 14.05.2016.

Koliko je Patton Bogs platio ovaj naručeni članak? Karamarko nije sudjelovao u diverziji naše tužbe za genocid protiv Srbije u kojem je za dobru cijenu sudjelovao Patton Bogs, prikrivajući neoborivu činjenicu,da je profesor Mirjan Damaška, koji je za one pravne diletante iz Patton Bogsa nadzvučni zrakoplov izbačen iz pravnog tima svega dva mjeseca prije početka procesa. To je uz Mesićevo dilanje državnih tajni van svake konkurencije najveća vele-izdaja hrvatskih nacionalnih interesa otkad je samostalne Hrvatske!

VL
BE
berogrga
14:28 14.05.2016.

Histerija koja je nastala izvlačenjem suradnje supruge Karamarka s Petrovićem, od prvog trenutka nije nastala na stvarnim elementima i činjenicama. Zamišljena, je, realizirana i provodi se isključivo na jednoj jedinoj poziciji partijske medijske nadmoći, kojoj je argument manipolacija, percepcija, spin,, a ne činjenica. Privid, a ne razum. Lijepo su partijski mediji uz pomoć paklenog Milanovića izrežirali ovaj cirkus. Žalosno da i večernjak u tome sudjeluje, ali znajte mediji, anketarske agencije i dežurni sdp trolovi, Vi tzv. ljevičari ste ti koji izumirete. Prosječni ljevičar u Hrvatskoj ima 60 godina i malo potomaka, glavno biračko tijelo sdp-a Srbi imaju u prosjeku 63 godine, nije bez veze Milanović na zadnjim izborima izgubio 150 tisuća glasova iako je krao prema nekim informacijama glasove preko APIS it i plaćenika u izbornim povjerenstvima, znači pad glasova sdp-u je još i veći. Na novim izborima će sdp proći još gore, Hrvatske izbore odlučuje demografija i ideologija. Anketarske agencije koje mjere rejtinge stranaka lažu, pogotovo lažu o rejtingu SDP-a. Nedavno su bili izbori u sdp-u, ta stranka je imala 2012. 38 tisuća članova, a 2016. 37 tisuća članova, znači, imali su pad članova iako se u partiju učlanilo u zadnje četiri godine 4000 novih članova. Jednostavno sdp-ovci ne mogu nadoknaditi demografske gubitke, isto je i na državnom nivou. Mediji i anketarske agencije sve to znaju i zbog toga poušavaju podići sdp, i rade ovaj medijski teror nad HDZ-om i Karamarkom, ali od toga ništa jer partijski mediji nemaju utjecaja na većinu birača u Hrvatskoj, a pogotovo nemate utjecaja na stabilno i veliko biračko tijelo hdz-a.

VL
Avatar commentator
commentator
12:55 14.05.2016.

Malo van kontexta primječujem da ne samo da je večernjek onemogučio komentiranje kod prosvjeda u banjoj luci, nego ni da pisne o velikim prosvjedima u grčkoj. A to tako renomirane novine ne bi si smjele dozvoliti da propuste. A ovaj lik gore na fotografiji? "Zgodno" podsječa na poze koje poprima o'bama.

VL
AG
Agricola
14:39 14.05.2016.

Pazi ovo, piše Ivanković "zaratio s Gotovinom (Markić SOA)" to piše gore u tekstu jasno i glasno. Tvrdi li to nama Ivanković da u Hrvatskoj Gotovina postavlja šefa obavještajne službe? Gotovina, koji je po vlastitim rječima ribar koji se ne bavi politikom. Znači, nama ne trebaju izbori, ne treba nam vlada, ne treba nam sabor, nek Gotovina odluči o svemu. Kakav komunjarski mentalitet, čovjek jednostavno ne može ovo čitati. Siguran sam da će se i Gotovina izrigati na ovaj tekst, jer Gotovina se kao osoba formirao na zapadu, u njemu nema ni grama komunjarskog mentaliteta, on sigurno nije sudjelovao u odabiru šefa SOA-e, niti je stavio Puljiza da pravi gospodarski program, niti je stopirao Brkića za inistra branitelja ali zato Bartulica, Batarelo, Ivić Pašalić, Miomir Žužul i slični kriminalci i pripadnici Opus Deia svakako jesu, i to je činjenica koju nam ovaj pašalićevac pokušava ovdje prikriti i gura Gotovinu jer zna da Gotovina nikad ne pobija ovakve besmislice.

VL
Avatar arhaika
arhaika
14:43 14.05.2016.

karamarka pljuju vec 5 g a najvise zadnje vrijeme, a ja znam da je ok dok god ga partijski mediji pljuju. ovo s inom je smijurija. a zna se da most i oreskovic koketiraju s partijom. karamarko je gospodin i domoljub. mrze ga jer godinama odlazi u bleiburg, jer podrzava hasanbegovica, jer trazi smjene u mupu. da je on zbilja u kriminalu sto puta bi ga kmeri procesuirali, ali covjek je cist kao suza. i zato mu prisivaju nebuloze kad uopce nije bio u vladi. a partiji nijedam ociti kriminal ne vide. karamarko je mnogima trn u oku jer je digao stranku iz pepela.

VL
Avatar arhaika
arhaika
14:57 14.05.2016.

kako ce jacati vlada. ako karamarko slabi onda ce i hasanbegovic ili tolusic slabiti, a oni su najvrjedniji dio vlade.

VL
Avatar Marijanček
Marijanček
14:43 14.05.2016.

Kako te nije sram Ivankoviću pisati ovakve gluposti . Možete me brisati koliko hočete Hrvatski građani znaju za koga će se opredjeliti ,dosta im je partijskih laži koji i sam ovaj Ivanković priklonjen svim svojim srcem partiji. Samo brišite kolikoo želite i kažnjavajte koliko želite . Pametnome dosta.

VL
ST
stefj
13:48 14.05.2016.

Hm, slabljenjem Karamarka teško da može jačati vlada, budući da su HDZ-ove ruke potrebne u saboru. Orešković svojim očitim priklanjanjem Petrovu i ignoriranjem Karamarka igra čudnu igru koja ne može završiti dobro. Sigurno Karamarko neće pasti i biti zamijenjen u HDZ-u, a ako ga previše šutaju, kao sada, vjerojatno će prije pasti vlada nego Karamarko. Karamarko jedino može pasti u slučaju novih izbora ako HDZ izgubi... A što se tiče Karamarka i njegovih grešaka, najveća greška mu je podcjenjivanje Alexa Browna i proračunskog novca. Milanović je toliko toga pokupovao, od medija, udruga, interesnih skupina, da je dobio veliku vojsku vjernih glasača, istih onih koji su sada najglasniji jer ostaju bez love... Svi kasniji potezi posljedica su te krive procjene i lošeg pristupu izborima. Krajnja posljedica te loše odluke je da sada mora birati - hoće li ići na nove izbore ili trpiti 4 godine ignoriranja i blokada... No samo za usporedbu, ova vlada još nije napravila ništa štetno, najveća šteta je što ne radi ono što treba. No i to je bolje, puno bolje od prošle vlade koja je u ovo doba već krenula s povećanjem postojećih poreza, izmišljanjem novih, povećanjem cijena energenata itd. Time je ona sama direktno prouzročila dodatan pad BDP-a i srozavanje rejtinga.

VL
Avatar arhaika
arhaika
15:01 14.05.2016.

da, vlada ce jacati, ali to jacanje je jacanje sdp ovog utjecaja preko mostovih poslusnika tipa orepica, a i oreskovica kojeg puhovski poceo hvaliti, s kad on nekoga pocne hvaliti...

VL
Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
13:43 14.05.2016.

GODPON IVANOKOVIĆ jer vi trabunjate o onom Karamarku koji je dobio preko 90.000 tis. glasova kao jedini kandidat jer koji bi to bio klaun koji bi išao u boj protiv čovjeka koji je dobio zadnjih PET izbora !?? Čudo jednoo kako SVI pokušavate zabiti kajlu izmedju njega i Brkića....svim sredstvima jer znate da su "opasni". Rijetko kada sam vidio da je netko toliko napadan kao Tomislav Karamarko bilo od YUgovića bilo od bezglavih smušenjaka sa kvazi desnice.....znači da čovjek vrijedi....nažalost i protivnik mu je moćan,premoćan ali ŠTO JE VIŠE KLEVETA I LAŽI TOMO NAM JE SVE DRAŽI !!

VL
DU
Deleted user
14:46 14.05.2016.

Za pohvalu dobro napisan clanak ali...To nije gospodin Karamarko na nacin na koji je prikazan i opisan....Pet Karamarkovih dobrih poteza bila bi bolja tema....Da nije tako kakve sanse bi postojale da se nastavi sa radom i uspjesima za bolju Hrvatsku...Reforme se provode iako ne sa carobnim stapicem i nekom munjevitom brzinom... Prijasnja vlada a sada opozicija upravo zbog toga je spremna sa kritikama...Po njihovom napravljenom za cijelog mandata nikako to ne bi trebali biti....Desile se i postoje promjene na bolje.

VL
JA
jason22
15:54 14.05.2016.

Zivija velicanstveni heroj hrvatskog naroda karamarko koji se ne smije ni na radiju pojavit..zna je zakuvat kaos u zemlji a sad ga nema nigdi..i kako itko moze braniti ovakvu vladu i vladajuce... i dalje kriva partija? Pa moras bit totalno zadojen mrznjom da bi tako razmislja..kriva udba..mesic..sdp..srbi..alooo!!!!???!!

VL
Avatar ljutatrava
ljutatrava
15:48 14.05.2016.

ee da je samo 5 pogrešaka to bi se moglo ispraviti,..nema više popravka za karamrleta,

VL
DU
Deleted user
15:42 14.05.2016.

Karmarko, budući premijer ... hihihi

VL
BR
brodludjaka
19:12 14.05.2016.

Karamarko nije ni političar, ni intelektualac, ni vođa, ni ličnost. On je naprosto jedan običan balkanski političar koji nema niti jedan plus u svojoj političkoj karijeri.

VL
TO
tolitol
14:58 14.05.2016.

HDZ treba iz klijentelističke stranke prerasti u stožernu demokršćansku stranku koja promiče liberalno tržišno gospodarstvo i malu i učinkovitu državu. Drugim riječima, hrvatska inačica američkih republikanaca ili njemačkog CDU-a/CSU-a. Kao drugo, treba se konačno zauzeti za demokratizaciju političkih procesa u samoj zemlji i promjenu izbornog sustava. Time će stranka konačno odaslati signal da joj je ova zemlja na prvom mjestu, a pročistit će se i karijerista i uhljeba na svim razinama koji svoj politički opstanak duguju isključivo partijskim strukturama, a nikako radu i rezultatima na terenu. U suprotnom jačat će alternative poput Mosta jer sve je više ljudi kojima je dosta dvoglave "aždaje" SDP-HDZ. Sve je više onih kojima je dosta licemjerja SDP-a i HDZ-a i polarizacije društva koju proizvode dok se istovremeno međusobno zbijaju redove kad god je potrebno obraniti stečene privilegije.

VL
JO
jozomali
15:07 14.05.2016.

je.be mi se što će biti s hdezejom!....ali ovaj čovjek je štetan za Hrvatsku!

VL
DU
Deleted user
19:33 14.05.2016.

HDZ očito još nije prošao kroz purgatorij. Dok se to istinski ne dogodi isplivavat će likovi s pogrešnim biografijama i ne baš čistim namjerama...

VL
Avatar croatxl
croatxl
14:45 14.05.2016.

On je najveca sramota HDZa a vidilo se to odavno da on pojma nema o politici

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.