Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTETA 3,8 MILIJUNA KUNA

Skupa osveta: Nisu mu isplatili novac za radove pa je odlučio razbiti pola hotela

10.10.2022.
u 17:34

Kako mu iz hotela nisu platili za njegov rad, Manley je pobijesnio i napravio štetu od ukupno 3,8 milijuna kuna

Društvenim mrežama širi se snimka radnika iz Liverpoola koji se odlučio osvetiti osobama koje su ga angažirale da odradi posao, ali mu nisu platile.

Naime, sam incident dogodio se u siječnju 2019. godine no snimka je svejedno u roku od nekoliko dana prikupila više milijuna pregleda.

@thebaldbuildersofficial Who remembers John didn’t get paid so took it into his own hands/ Digger 😯😯 #travellodge #digger #demolition #smashed #construction #viral #uk #destroyed ♬ original sound - The Bald Builders

Radnik koji je odlučio porušiti sve što je napravio za sporni hotel je John Manley (36), i to zbog neisplaćenih 600 funti, odnosno oko 5.100 kuna. 

Kako mu iz hotela nisu platili za njegov rad, Manley je pobijesnio i napravio štetu od ukupno 3,8 milijuna kuna. 

Zbog svog iskaljivanja bijesa sudac David Aubrey odredio mu je zatvorsku kaznu u trajanju od pet godina i četiri mjeseca, a kao otegotnu okolnost pripisalo mu se to što su se u tom trenutku u predvorju nalazili ljudi koje je mogao ozlijediti.

Ključne riječi

Komentara 16

DU
Deleted user
18:20 10.10.2022.

Malo je pretjerao, ali ga razumijem i podržavam!

ZO
Zoran
20:01 10.10.2022.

Eto nisu ni naši suci najgori. Umisto da ovima još naplate kaznu zbo neplačanja on osudi jadnog radnika. Mislim da je i radniku žao što nije cili hotel srušije

GE
geler203
19:51 10.10.2022.

Nekome je 500 funti kao nekome 5000000.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije