Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ IZ RIJEKE

Naručio mineralnu pa završio u bolnici: 'Da je popio više, ne bi preživio'

Foto: Screenshot/RTL Danas
1/3
11.10.2023.
u 07:42

Želja mu je da priča dobije sudski epilog jer, kako kaže, nije normalno da netko umalo umre zbog gutljaja mineralne vode u restoranu

Jedan obrok u riječkom restoranu promijenio je živote 41-godišnjaka iz Pule i njegove i supruge. Nakon prvog gutljaja mineralne vode bilo je jasno da nešto nije u redu, a sada, nekoliko mjeseci kasnije, Stanko Laković izgubio je 20 kilograma te redovito mora u bolnicu na širenje jednjaka kako bi mogao išta pojesti.

"Čim sam stavio u usta, momentalno sam ispljunuo sve i meni su usta izgorjela! I iz restorana su me nakon možda pola minute, minute poslali van" ispričao je Stanko za Dnevnik RTL-a. Djelatnici restorana odmah su pozvali hitnu pomoć, a nakon što je odstranjena sumnja na alergiju, shvatili su da je muškarac popio neku kiselinu. Nekoliko kapi koje nije uspio ispljunuti spalilo mu je jednjak, a da je popio više, ne bi preživio.

Nije poznato kako je opasna kemikalija završila na njihovu stolu, a možda se to neće niti otkriti, jer u restoranu su Stankovoj supruzi odbili dati bocu i čašu iz koje je pio, a na računu koji su joj izdali nije bilo spomena pića, već je navedeno samo jelo koje su naručili. "Supruga je zvala policiju, policija nije htjela izaći, znači, ako bude zvala, hitna će izaći, ako ne – nemaju što izlaziti", otkrio je.

POVEZANI ČLANCI:

Vlasnik restorana potvrdio je za RTL da je par iz Pule naručio dvije mineralne vode s okusom, no nije znao reći zašto nisu prikazane na računu. Stanko je od incidenta u svibnju smršavio 20 kilograma, a u bolnicu i dalje ide jednom u tri tjedna na širenje jednjaka – kada više ne može gutati ni juhe i pudinge.

Poziva sve koji čuju njegovu priču na pojačan oprez, da prvo pomirišu pa ''licnu'' minimalnu količinu pića, a tek nakon toga krenu piti. Želja mu je da priča dobije sudski epilog jer, kako kaže, nije normalno da netko umalo umre zbog gutljaja mineralne vode u restoranu.

VIDEO Prosvjed 'Klupa nije krevet' u povodu Svjetskog dana beskućnika

Komentara 12

MA
Maslac
08:19 11.10.2023.

Kako se zove taj restoran?

PO
poluprovokator
09:34 11.10.2023.

Policija je morala doći i treba utvrditi odgovornost zašto nije. Radi se o pokušaju ubistva i istraga mora biti provedena po službenoj dužnosti!

GA
Gajger
10:12 11.10.2023.

Ovako nešto se već dogodilo nekoliko puta. Prije nekoliko godina jedna gospođa u Zagrebu je nastradala na sličan način, a prije par dana i jedan dečko u Zagorju. U kafićima tražite da otvaraju bocu pred vama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije