Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SCENA NA KORČULI

Škoro: Ne mogu shvatiti onoga tko je dao policiji nalog za postupanje zbog čovjeka s natpisom

Prosvjednik na Korčuli pred Plenkovića donio natpis "Ćaća"
Foto: Dnevnik.hr
1/2
29.07.2019.
u 13:32

Događaj na Korčuli prokomentirao je i predsjednički kandidat Miroslav Škoro.

Današnji posjet premijera Andreja Plenkovića Korčuli obilježio je incident. Naime, po dolasku ga je dočekao muškarac s natpisom "ćaća".

– Živio, ćaća. Dobro nam došao – govorio je muškarac, na što je reagiralo premijerovo osiguranje. Zamolili su ga da ode, a kada je on to odbio, prišla su mu dvojica muškaraca, nagađa se da su to bili policajci u civilu, i odvela ga, piše Dnevnik.hr.

- Ja samo pozdravljam ćaću, zašto ne mogu vikat? Makni se od mene! Ja nikome ne smetam, samo pozdravljam svog ćaću - tjerao je muškarac tjelohranitelje.

 - Pa da ja ćaću ne mogu pozdravit, hej! - negodovao je muškarac dok su ga odmicali što dalje od premijera.

Događaj je prokomentirao na svom profilu na Facebooku predsjednički kandidat Miroslav Škoro:

– Cijelo vrijeme, otkad sam pogledao snimku s Korčule, razmišljam i ne mogu shvatiti onoga tko je dao policiji nalog za postupanje. 
Čime je čovjek koji drži natpis ugrozio bilo čiju sigurnost ili javni red i mir? Čak nije bio ni preglasan niti je ikoga vrijeđao. Kad dođeš u fazu da nemaš hrabrosti prići takvom čovjeku, popričati s njim i čuti što ga muči, nego na njega šalješ policiju, to je znak da si izgubio doticaj sa stvarnošću i sa svojim narodom – napisao je Škoro.

Komentara 101

DU
Deleted user
13:40 29.07.2019.

Samodopadni ćaća od sarkazma ne trpi sarkazam na svoj račun. Od početka je jasno da s visoka gleda na sve oko sebe osim onih koji dolaze s briselske adrese. Pretpostavljam da je korčulanski perfomans bio inteligentan i pogođen sarkazam. A ako nije, ništa nam ne može pomoći.

Avatar Sokol
Sokol
13:40 29.07.2019.

Bravo majstore! Kratko i jasno. Kada se trebaš zaštiti od svoga naroda i to od svojih korijena na otoku znači da si zabrazdio u izdaju koju bi mi Hrvati mogli izvoziti koliko ih imamo

DU
Deleted user
14:14 29.07.2019.

Po ovom obrazcu Trumpovo osiguranje privelo bi pola Amerike.E što ti je pojmovanje demokracije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije