Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šturo o napadu na srbe

Škoro o izjavi Stiera: 'Ne znam. Jučer sam kuhao fiš paprikaš'

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
23.08.2019.
u 10:28

O nedavnom napadu na Srbe kod Knina 'na ovaj dan' nije želio razgovarati. Samo je kratko poručio da osuđuje svako nasilje.

Na obilježavanju Europskog dana sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima u Zagrebu pojavio se i predsjednički kandidat Miroslav Škoro koji je u tom povodu kazao kako su Hrvati u svim segmentima i dalje duboko podijeljen narod.

- Hrvatska mora priznati sve žrtve koje su učinjene u njezino ime, ali ne smije dopustiti da joj se pripisuje nedokazani zločin. Treba osuditi sve zločine nacističkog, fašističkog i komunističkog režima. Sve žrtve zaslužuju pijetet - rekao je Škoro.

O nedavnom napadu na Srbe kod Knina 'na ovaj dan' nije želio razgovarati. Samo je kratko poručio da osuđuje svako nasilje.

- Dok policija ne iznese detalje, sve drugo je prejudiciranje i brojanje krvnih zrnaca i to nam ne treba - zaključio je.

Kandidat za predsjednika nije imao ni komentara na jučerašnje izjave Davora Ive Stiera koji je izjavio da mu 'ne pada na pamet napadati Škoru'.

- Ne znam. Jučer sam kuhao fiš paprikaš i ne želim komentirati stranačke politike bilo koje stranke jer sam nezavisni kandidat - kratko je poručio Škoro.

Ključne riječi

Komentara 9

RE
reborn
10:55 23.08.2019.

Škoro nije htio zagristi udicu koju su pred njega bacili novinari?!? Pa što je to, kako će novinari proizvoditi svoje fake news izjave ako se svi počnu tako ponašati?

OK
okolo
10:56 23.08.2019.

dok policija ne iznese detalje...sve drugo je prejudiciranje... bravo škoro, dosta je mazohizma, "igranke"

I1
Idiot_1
19:26 23.08.2019.

mmmm fiš paprikaš!!! Škoro-moj Predsjednik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije