Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAN NAKON SUČELJAVANJA
Povratak na članak

Škoro: Ne mislim da sam bio neuvjerljiv. Odgovorio sam na sva pitanja profesionalno

"Nikada nisam kalkulirao s tim da neću ući u drugi krug", kaže Škoro

Komentari 105

KA
kalimera
18:37 18.12.2019.

Sad il' nikad

VL
Avatar HrvatPravoslavac
HrvatPravoslavac
18:17 18.12.2019.

Slušao sam njegovu glazbu, 3 puta sam bio s njim na njegovim koncertima, ali nisam znao da tako mirno i korektno govori, od danas mjenjam mišljenje, Škoro će biti za sve nas dobra opcija.

VL
KU
Kultura
18:09 18.12.2019.

Miro boje te se zato te toliko napadaju. Idemo u promjene!!!!

VL
ER
EroK
18:28 18.12.2019.

Gospodinu Škori čestitam na dostojanstvenom držanju. Razumjem tremu, jer doći u ovakav kavez mržnje i uspjeti zadržati dostojanstvo, ne može svatko! Pokazao je dostojanstvo, umjerenost, ljubav, razum i jedini koji je svojim radom uspio biti financijski, društveno ne ovisan o vladajućoj oligarhiji. Ako je stvorio sebi, može stvoriti i za Hrvatsku. Zna i može, vjeruje u svoj narod, koji je vrijedan i zajedno, daj Bože, možemo napraviti puno više nego svi ovi mrzitelji, politikanti, koji žive od politikanstva i jeftinog prosipanja mržnje. Tko mrzi, a vidili smo iz više kutaka netrpljivost prema jedinom Gospodinu na pozornici Škori, ne može graditi, može samo rušiti, a znamo kako mirne vode ruše sve prepreke. Gospodin Škoro je ostao konstantan u svojim načelima, mirno podnio ono što mnogi od nas nikad ne bi mogli i to mi je još jedan dokaz, kako je čovjek ne samo za ovo vrijeme, već za sva vremena. S njim znam, graditi ćemo i bez kino-zabave, koju nam pružaju mnogi sa ove scene. Pogledajte u svim vladama svijeta, uspješni su tihi političari, jer njih svatko čuje, jer su tihi ali konstrutivni. Glasni su samo cirkusanti, zabavljači sa bombastičnim novostima, koje prodaju novine i skreću pažnju sa ozbiljnih i neugodnih vijesti!

VL
Avatar 1HGZ.
1HGZ.
17:58 18.12.2019.

Škoro samo naprijed, ovi ostali su i onako kandidati za predsjednika Jugoslavije.

VL
Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
18:23 18.12.2019.

Ne brini Miroslave nismo mi vesla sisali pa da vjerujemo tkz. stručnjacima a pogotovo novinarima.

VL
Avatar Cinco
Cinco
17:59 18.12.2019.

Ma ova današnja hajka na Tebe sve govori o našem društvu. Osobito utjecaju medija i njihovih nalogodavaca te navodnih komunikacijskih stručnjaka. Iskreno, bio si najbolji. Stvarno nisam mislio glasovati za Tabe, ali sad hoću.

VL
OP
opapara
17:56 18.12.2019.

svaki put dok slušam škoru čudim se koliko je lik inteligentan, nisam to znao proje ovih izbora...

VL
Avatar crikva
crikva
18:38 18.12.2019.

Danas kad vidim sve ove panicne komentare HDZ ovaca, uvjeren sam da dr.Skoro ulazi u drugi krug. Stvarno ste se zasrali. Hahaha.

VL
PR
prajdali100
18:02 18.12.2019.

Gospodine predsjedniče ne trebate se obazirati na plaćene i sponzorirane članke,izjave,ankete....

VL
BA
bakulušić
18:25 18.12.2019.

Škoro, Kolinda tvrdi da je Tito bio antifašist. Tko je onda bio komunist?

VL
BA
bakulušić
18:19 18.12.2019.

Hrvatskoj su se drugi put dogodili mikrofoni.Prvi put na Trgu, drugi put na HTV-u. - Ne čujemo vas, mikrofoni su vam neispravni - poručivali su voditelji Škori.Kao da je Škoro donio mikrofone od kuće. I tako nekoliko puta. I još k tome, stalno je morao paziti da ga drugarica Peović ne ugrize. I sad ti budi sabran!

VL
GI
giannimichelis
18:26 18.12.2019.

Škoro, dobronamjeran savjet, manje o sebi, više o tome što ćeš raditi. Znamo da se spremlja HDZ-SDP udbaška pljačka glasova, ali na to si trebao biti spreman.

VL
DU
Deleted user
18:19 18.12.2019.

Škoro razumije s čim je suočen i s pravom se boji izborne krađe! Trebao je jasno navesti primjer referendumskih glasova Građanske inicijative Narod odlučuju!Škoro, pipav si!Tu si mogao poentirat. Govori i o dva lica "istog sustava",zaboravljajući da je i samm bio dio tog sustava.Miroslav Škoro bio je član HDZ-a,saborski zastupnik HDZ-a,kadidat za gradonačelnika grada Osijeka,na čelno mjesto Croatia Recordsa dovela ga je upravo stranka. Pomalo je nekonzistentan u izjavama.Škoro bi se trabao fokusirati na izmjene ustava,na jačanje uloge predsjednika. To mu je najjača karta.Ne mijenjati svako malo stav i ne prilagođavati ga svjetini .Ako je već rekao da treba pomilovati Tomislava Merčepa (a treba) ne vidim zašto se danas pravda??I kome? Simpatije koje je dobio ovom izjavom desno gubi kad se "pere",a oni kojima ta izjava nije legla ionako neće za njega glasati! Škoro, sve u svemu - zelen si! Imaš loš savjetnički tim.Bez obzira na sve moj glas imaš.Ne zato što si bolji od Kolinde,već zato što je glas za Kolindu glas za Andreja Plenkovića.

VL
DU
Deleted user
18:22 18.12.2019.

Najveći gubitnik sinoćnjeg sučeljavanja hrvatska je ljevica.Konkretno najjači kandidat iste - Zoran Milanovi.Milanoviću će Pejovićka,Dalija Orešković i Juričan uzeti dobar dio glasova. Držim da u drugi krug ulaze dva kandidata desnice.I da Škoro u drugom krugu ipak može pojediti kandidatkinju HDZ-a.

VL
MM
Mirko_Motika
17:58 18.12.2019.

takva debata s takvim besmislenim pitanjima ionako nije imala smisla niti je išta postigla. jedino smo saznali tko se može bolje svađati, ali o konkretnim politikama onoga što stvarno predsjednik može, nismo saznali ništa. a Kolinda se ponaša kao da je jučer došla u Hrvatsku, a ne da je 5 godina bila predsjednica; govori stalno o obećanjima kao da nije imala vremena do sad ih ispuniti. za one koji žele promjenu tu je Škoro, a ako želite i dalje Plenkovića, tu su Kolinda i Milanović. pa vi birajte

VL
GL
Glavica
20:03 18.12.2019.

Skoro Skoro Skoro Skoro presjdnik hrvata

VL
MA
Markbabic
20:07 18.12.2019.

Škoro svi rade protiv tebe ali nedaj se i samo naprijed,,jer panika ih uhvatila i svi ali svi na glasovanje ,,,ovo suceljavanja kao loša potjera,,grozno

VL
DU
Deleted user
18:30 18.12.2019.

Ljevica ima potencijal od 35% ukupnog biračkog tijela.Dobar dio glasova Zoranu Milanoviću uzet će Pejovićka,Dalija Orešković,Juričan,Kolakušič i Ivan Pernar. Po meni je najizglednije da će se u drugom krugu sučelit KGK i Miroslav Škoro. Za drugi krug treba 25% glasova.HDZ-e ima disciplinirane glasače, a Škoro će se ničim kriv "provući". Iako je sinoć bio loš.

VL
KA
kalimera
19:24 18.12.2019.

Irska i Njemačka za Škoru.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.