Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMOVINSKI POKRET

Škoro predstavio suradnike: Da nisam spreman biti premijer onda ne bih tu bio

Zagreb: Osnivačka skupština stranke Miroslava Škore - Domovinski pokret
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Borna Filic/PIXSELL
1/14
29.02.2020.
u 14:12

Trudit ćemo se da sve što radimo bude u interesu hrvatskog naroda i države. Ovo je praznik kada smo osnovali tu stranku. Spremni smo za političku utakmicu, kazao je

Miroslav Škoro osnovao je stranku Domovinski pokret. "Stranka se zove Domovinski pokret Miroslava Škore ili skraćeno Domovinski pokret", kazao je Miroslav Škoro novinarima na konferenciji za novinare. Predstavio je potom sve članove pokreta.

Imena u Škorinom timu su Miljenko Čurić, Anita Freiman, Ivan Enjingi, Nikola Grabovac, Josip Jović, Ivan Krpan, Zvonko Lovrić, Vedran Mlikota, Stipo Mlinarić Ćipe, Igor Peternel, Mario Radić, Ante Rončević, Ivan Šušnjar, Marin Topić, Vesna Vučemilović, Milan Vrkljan i Dinko Škegro.

"Od danas možemo kvalitetno razgovarati s partnerima. O HDZ-u mislim isto što i do sada. Razgovarat ću sa svima. Zato sam osnovao  pokret. Mi se nadamo ako Bog da prerasti u stranku. Nama su svima dobrodošli. Imamo svoje ciljeve. Nije nam cilj fotelja, mandat, novac nego da napravimo neku promjenu", kazao je Škoro.

Zagreb: Osnivačka skupština stranke Miroslava Škore - Domovinski pokret
1/13

"Svatko tko ima vrstu političke organizacije odgovara za svoje postupke. Trudit ćemo se da sve što radimo bude u interesu hrvatskog naroda i države. Ovo je praznik kada smo osnovali tu stranku. Spremni smo za političku utakmicu", kazao je.

"Mi nemamo razloga razgovarati s HDZ-om dok se ne raspišu izbori. Nakon tih izbora onda ćemo sjesti, i sa crnim vragom, citirat ću pokojnog predsjednika", kazao je Škoro. "Nadam se da će u svim televizijskim emisijama govoriti ovi ljudi oko mene", dodao je.

Potvrdio je da je spreman preuzeti funkciju premijera. "Miroslav Škoro onda ne bi tu bio, ako to nekome nije jasno onda nije jasno", kazao je na pitanje je li spreman preuzeti funkciju premijera.  "Mislim da su manjine privilegirane po hrvatskim zakonima", kazao je.

Škoro su novinari ponovno pitali kakav je njegov stav o pobačaju i udomljavanju djece istospolnih parova. "Dao sam već svoju izjavu. Smatram da će Ustavni sud i Sabor to riješiti, ja jesam protiv pobačaja", kazao je. 

"Nisam za to", kazao je na pitanje koji je njegov stav o udomljavanju djece istospolnih parova.

"Hoće li nam se pridružiti on ili bilo tko drugi, vidjet ćemo", kazao je Škoro na pitanje hoće li im se pridružiti bivši HDSSB-ovac Krešimir Bubalo.  "Ja ga nisam zvao, jeste li ga vi zvali. U osnivanju Domovinskog pokreta nitko nije na nikoga vršio pritisak", dodao je na inzistiranje novinara da odgovori na pitanje zašto Bubalo nije došao.

 

Komentara 61

RI
rimac444
21:29 29.02.2020.

Bila bi to prava zemlja dembelija sa slučajnim predsjednikom i premijerom skorom

TR
trudimSe
17:44 29.02.2020.

Nisi bil spreman 91, nisi ni sad dezerteru

DH
dalibor.hren
08:13 01.03.2020.

Ima li mjesta za Glavaša?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije