Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kazna hrvatskoj
Povratak na članak

Školarci okružili psihički bolesnog Dalibora i na njemu gasili čikove

Dalibor je dobroćudan i nježan poput malog djeteta, a zlostavljači nisu bili stariji od 14 godina pa su odgovorni njihovi roditelji

Komentari 30

Avatar Matija22
Matija22
15:24 18.08.2012.

10-14 godina ....krivac -roditelji i njihov odgoj

VL
Avatar gulag
gulag
15:21 18.08.2012.

..."Europski sud za ljudska prava kaznio Hrvatsku jer nije reagirala.." A kad je to Hrvatska na svom teritoriju nekog zaštitila osim kriminalaca! Taj Sud nema pojma što je Hrvatska!

VL
CO
Commentator...
15:25 18.08.2012.

Kako sam sada lud, da se to nedaj Boze dogodilo mojoj obitelji, postiskao bi svakom klincu dobar samar da dode doma crven, bez obzira sto sam punoljetan - osudite to kako hocete, ali ako mali moze ovakvog covjeka muciti, e pa mogu ja njemu zdravom stisnut samar, pa da drugi puta zaobilazi moju kucu u siorokom luku, a naravno onaj ko je po njemu gasio cikove, ugasio bih i ja na njemu definitivno, koji klinac pusi u 8 razredu? samo propaliteti, a tko muci ovakve ljude? samo oni koji nemaju srca i odgoj.

VL
Avatar Matija22
Matija22
15:34 18.08.2012.

18.08.2012. u 15:18h gradskodete je napisao/la: nista iznenadjujuce za lijepu vasi. tretiranje manjina vi trenirate od malena. na kraju uvijek europa mora da arbitrira. sta bi bilo da nje nema, bolje da nenaslucujemo. opet bi jasenovci bili u funkciji. dno od naroda -------------------------------- ti bi bio najveseliji kad bi užičko kolo sviralo nasred hrvatskog sabora i prase se peklo i svi pijani sa tri prsta u zraku...dosadan si više sa ti svojim srbizmom odi na svoje novine pa tamo piši šta hočeš

VL
BA
BARUH
15:55 18.08.2012.

Zivo bi mme zanimalo jesu li roditelji tih zlostavljaca vjernici, i pohadjaju li njihova djeca vjeronauk u skoli. Jer to nije obicna djecja zloba to je maloljetnicki sadizam.

VL
L5
la_54
16:01 18.08.2012.

Komentari o cetnicima i srpskoj agresiji nemaju nikakve veze sa clankom koji govori o tome da su maltretirali invalida. Ova udovica sa zdravstvenim teskocama ga ne moze braniti. Izivljavanje na invalidu je okrutno, a opravdavanje takvog postupka ratom koji jeje zavrsen prije skoro 20 godina i sa kojim ovaj invalid nema NIKAKVE veze je imbecilno. Drustvo se mjeri po tome kako tretira one koji se ne mogu braniti.

VL
LI
Livi
16:01 18.08.2012.

"Zivo bi me zanimalo idu li ta djeca na vjeronauk!" pise jedan forumas. I mene bi zanimalo idu li ta djeca na vjeronauk i slusaju li sto im se tamo govori ili slusamo li mi uopce sto nam se govori bilo gdje, jer mi smo svi najpametniji, najmodrniji, najsposobniji, najbolji itd. Da ti ljudi zive po vjeri znali bi da je osnovno pravilo vjere: "ljubi bliznjega svoga kao samog sebe" ili " ne cini drugom sto ne zelis da se tebi cini". Kad se toga ne drzimo, dogadaju se takve stvari kao sto su se dogadale malom Daliboru.

VL
AL
alphazulu99
16:02 18.08.2012.

Sto misliste, da li cemo mi platiti taj novac ili ce to platiti roditelji zlostavljaca? Moje je misljenje da bi bilo pravednije da roditelji to plate. To njima nije veliki novac, a djelovao bi odgojno na njih, njihovu djecu i i buduce prijestupnike i njihove roditelje.

VL
Avatar Meggi
Meggi
16:07 18.08.2012.

@BARUH - čisto za tvoju informaciju, nije vjernik svatko tko to kaže za sebe, nego onaj tko živi po vjeri i svaki dan iznova sebe želi mijenjati u skladu s vjerom. To što se netko deklarira kao katolik i što je kršten ili eventualno ima i druge sakramente, ne znači da je vjernik. Biti katolik i deklarirati se kao katolik, dvije su različite stvari. Drži se teme a vjernike ostavi na miru.

VL
BA
BARUH
16:23 18.08.2012.

Meggi; Ja sam se i drzao teme, i nisam napadao vjernike vec upravo one koji se deklariraju kao vjernici i dobro su dosli u prve redove u crkvi jer se znaju prekrstitii, ali neznaju da vjera pociva na ljubavi premaa bliznjima, a posebno prema onima kojima je od samog rodjenja uskracena zivotna radost a da tome sami nista nisu krivi. I ako te smijem pitati sto su ti zlostavljaci naucili pohadjajuci vjeronauk? A zasto nisu nista naucili zato sto im je vjera nesto usputno, i uopce ne djeluje na njihov nacin zivota.

VL
Avatar desnicarsko_smece
desnicarsko_smece
16:28 18.08.2012.

A zašto je opet objavljeno ime i prezime žrtve, ali ne i zlostavljača?! Želim znati koga se treba kloniti i tko je zlostavljač, a ne ime žrtve. I opet se ispad gosp. Petrine prema sudkinji opravdava. Nit suci znaju svoj posao, a niti ga pokušavaju radit.

VL
Avatar Meggi
Meggi
16:30 18.08.2012.

@BARUH - 1. stvar - nigdje u postu nisi razgraničio vjernika i deklariranog 'vjernika', 2. stvar - gdje uopće u članku piše da se radi o djeci vjernika i da oni pohađaju vjeronauk? Ja osobno mislim da se radi o neodgojenim maloljetnicima kojima roditelji nisu usadili moralne vrijednosti; nisu ih naučili ni bontonu a ni etici.

VL
DU
durica
16:36 18.08.2012.

Čovjek ne može a da se ne pita kako obitelji tih malih sadista funkcioniraju iznutra, npr. o čemu se njihovi roditelji s njima razgovaraju, i razgovaraju li uopće. Drugo, meni je nezamislivo da živim u zgradi s hendikepiranim čovjekom, kojegeg netko sistematski maltretira, a da ne reagiram. Kako su, i jesu li uopće, susjedi pomagali Daliboru - mada to i nije pitanje jer očito nisu - pa se postavlja i pitanje kakvi su onda i oni ljudi.

VL
Avatar Bell940
Bell940
16:42 18.08.2012.

kak stvari idu, Hrvatska niti nebu postojala, jer kaj napravi, napravi napravi krivo, a kaj ne nepravi dobi packe, a furt slušamo naputke od onih iz EJU kaj nam je činiti. Ako sami nemremo držati red i zakon, onda nismo za imati suverenu i samostalnu državu. Onda kad mali čovjek dobije zaštitu države od bilo koga i čega, tad smo država. Sudove kod nas treba ukinuti i to odmah, jer ionako ne donašaju presude u skladu sa zakonom, a kad je i donesu tada se to ne poštuje, pa za to trošiti lovu je bez veze. Treba uzeti nadležnost suda u zimbabveju možda bumo bolje prolazili.

VL
Avatar Jana
Jana
17:29 18.08.2012.

Baruh djeca koja su maltretirala ovog bolesnog momka nisu katolici niti su polazili vjeronauk er da jesu nebi to radili. To su neodgojena derištad neodgovornih roditelja koja izazivaju tuku i muće slabije od sebe . Uživaju mučiti i životinje . Takve stvari se dešavaju i u školama i uvijek ih upravitelji i profesori minimiziraju.

VL
OB
-obrisani-
17:33 18.08.2012.

. nego sto su...dotepli muslimani..?? .

VL
ZI
zigi7darko
17:34 18.08.2012.

Tužno do neba! Uvijek je roditelj najveći krivac, za sve postoji neka formalna ili neformalna naobrazba, no roditelj danas može zaista biti svatko, bez ikakvih kriterija. No, najviše zamjeram tkz. str. službama (pedagog, psiholog) u školama. Radim dugo u školi,, no ne vidjeh zaista razlog njihova postojanja, ne vidjeh problem koji su oni riješili. I tako cijeli život primaju plaću za ništa, zaštićeni kao lički medvjedi. Ne želim po nikome pljuvati, no sve moje kolege se slažu s ovim tvrdnjama. Istina, ni zakoni im ne idu na ruku. Lijepi pozdrav!

VL
FE
Felicijen
17:35 18.08.2012.

U što će se tek ta asocijalna balavurdija pretvoriti za koju godinu ?

VL
OB
-obrisani-
17:42 18.08.2012.

. ...evo clanak i na V.L.. . ..Stravično ubijanje životinje: Mački zavrnuo vrat i bacio ju u drvo Mladić na snimci mačkici prvo zavrće vratom, zatim ju baca u drvo, a onda u šikaru. Sve su to snimili, a snimkamka stravičnog zlostavljanja životinje pojavila se na internetu . ...Premijeru..!! . ukinite dvojno drzavljanstvo...HITNO...!! . ..

VL
OK
okvardz
17:50 18.08.2012.

Prvo bi trebalo postrojiti cijeli Hrvatski sabor (zastupnike) i mi koji smo ih birali bi trebali na njihovim postenim rucicama gasiti cikove.Mozda bi onda poceli donositi realne ljudske zakone i provoditi ih.Kao sto vidimo Hrvatska riba smrdi od glave i ako tu smrdljivu glavu ne odrezemo usmrditi ce se cijela. Samo sto je sada vec 12:05 bojim se malo prekasno?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.