Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogreška
Povratak na članak

Skandal: Vojnici BiH postrojeni uz hrvatsku himnu

Skandal je to veći jer himna BIH nije uopće intonirana tom prilikom.

Komentari 42

CV
CENZURIRANO_VL
14:53 15.06.2010.

Zapravo kada se kaže da BiH himna ne postoji, to je doslovce istina! jer poznata je samo muzika, a tekst još ne postoji jer je tek 2008. bio raspisan natječaj za tekst himne :)) To nije nikakav skandal. Zapravo too je samo jedna manja, smišljena propaganda kako bi se naštetilo hrvatima u BiH popraćena medijima poput radikalnog Dnevnog avaza. Ništa posebno.

VL
OB
-obrisani-
14:55 15.06.2010.

Da nebi doslo do daljih krvavih incidenata u BiH najbolje je tu zemlju podjeliti na dva dijela, teritoriji koje hrvati drze i teritoriji na kojima danas zive muslimani da pripadnu hrvatima i hrvatskoj a da nas muslimane poklonimo Srbima (zbogg loseg srpskog prirodnog prirastaja) mislim da je prijedlog fer i prihvatljiv

VL
OB
-obrisani-
16:59 15.06.2010.

došli turci na prstace mljac

VL
OB
-obrisani-
15:22 15.06.2010.

da je Bože pravde, ne bi Srba bilo

VL
OB
-obrisani-
14:26 15.06.2010.

Dobro onda cemo spremiti Seera Halilovica i Eljuba Ganica u zatvor zbog genocida, a Aliju Izetbegovica posthumno osuditi na smrt zbog izazivanja vjerskih netrepeljivosti i zavrsena prica

VL
OB
-obrisani-
17:14 15.06.2010.

\"da je Bože pravde, ne bi Srba bilo \" muslimanima je pravda da nema Srba, klap, klap, klap da je srbski forum, ovo Srba bi se zamijenilo sa hrvata (al ne moš protiv svih odjednom)

VL
OB
-obrisani-
17:30 15.06.2010.

hrvatska himna smeta, a američka zastava ne smeta? ... (Stolac je inače jedno divno pitoreskno primorsko mjestašce)

VL
UK
Ugo Kajvez
12:11 15.06.2010.

Treba prvo razjasniti dali je \"Hrvatska himna\", samo \"službena\" dražavna himna republike hrvatske ili je \"i\" himna hrvatskog naroda ili oboje te ako je kad se i u koje prigode može koristiti. Ako je to himna hrvatskog naroda ona tuu NEMA NIŠTA SPORNOG .......... međutim ipak trebalo se i odsvirati himne dražve BiH UZ to .....

VL
GR
gromCH
12:13 15.06.2010.

naravno hrvatskog naroda....koju bi drugu slusali hrvati

VL
OB
-obrisani-
12:46 15.06.2010.

Bosanska himna ne postoji,isto kao sto ne postoji Bosanska zastava,to su sve politicke improvizacije tih simbola.Bosna i Hercegovina su izvorne Hrvatske pokrajine i zemlje,to je povjesna kolijevka Hrvatskog naroda i tamo su samo Hrvatski narodni simboli prirodni,domacinski i povjesno ispravni,sveve drugo je podsjecanje na prokleta tursko-muslimanska osvajanja i njihove posljedice po Viteski Herojvatski narod koji se je u Bosni dogodio!

VL
BA
Babaroga
12:27 15.06.2010.

Koju himnu bi slušali ? One zemlje u kojoj se nalaziš i čije i državljanin. Još kao u ovom slučaju da ti ta zemlja daje posao i plaću. A onda pljujete po Turcima u Njemačkoj i Arapima u Francuskoj jerkoj jer se ne žele asimilirati, a ovi su isti.

VL
OB
-obrisani-
12:30 15.06.2010.

Mi Hrvati volimo svoju zemlju i svoju himnu ali ovdje se ipak radi o nečuvenoj provokaciji i mi takvošto nemožemo podržati.

VL
MA
MagicSerb
12:48 15.06.2010.

Kakva himna \"bosne i Hercegovine\"? hahaha, svašta. Pa čija je to \'imna? Ne zasmejavajte me. S obzirom da se događaj zbio u Stocu, logično je da intonira \"Lijepa vaša\". Da se fešta kojim slučajem odvijala na 49% teritorije pod srpskom jurisdikcijom, intonirana bi bila \"Bože pravde\". Tu tzv himnu tzv Bosne i Hercegovine nek sviraju u Sarajevu sami sebi. Ja to ne priznajem, ni njihovu tzv državu, ni himnu ni granice ni ništa što nosi naziv \"bosansko-hercegovački\". To je samo jedan istorijski oblik zajedništva koji je nestao 1992. Na prostoru koji je nekad bila SRBiH postoje isključivo Srbi, Hrvati i muslimani (a ne nekakvi \"Bošnjaci\", stalno izmišljaju neke gluposti, nije ni čudo tol\'ko viceva o Muji i \'asi).

VL
OB
-obrisani-
14:18 15.06.2010.

Pa ako narod BiH ne priznaje Bosnu i Hercegovinu kao drzavu, onda je i logicno da ne prihvata himnu te zemlje Teska su to pitanja: samo pitanje opravdanosti postojanje bosne i hercegovine je vrlo komplicirano Ja osobno sam misljenja daa jedna drzava koju vise od polovice stanovnistva ne zeli podrzati treba da se mirnim putem raspadne ili preuredi silom tjerati nekoga na zajednicki zivot je besmisleno sigurno da je nama muslimanima malo tesko svariti da nitko ne zeli s nama, ali koga nema bez njega se moze Ako se Belgija moze dijeliti zasto se ne bi Bosna i Hercegovina ne bi mogla podjeliti jedini razlog radi cega se to ne dopusta je da nitko ne zeli islamsku zemju u Evropi, ali ni to vise nije razlog za opstanak BiH jer je kosovo cisto islamska zemlja u srcu evrope znaci odzvonilo je jos jednoj multietnickoj nakazi

VL
RI
Riznica
14:21 15.06.2010.

Pametnjakovicu, Belgija nije napravljena na genocidu... Nije valjda da ocekujes da vas neko nagradi za zlocine i etnicko ciscenje..

VL
OB
-obrisani-
14:46 15.06.2010.

Ovaj trunchbull je jedan dan Palestinac ,drugi ustasa a treci bosnjak

VL
OB
-obrisani-
14:24 15.06.2010.

Nama muslimanima je tesko objasniti da neki teritorij nije nas ako je ikad na njega krocila islamska cizma , mi nikad necemo prihvatiti cinjenice da Spanija, Izrael, pola Italije, nisu islamske! Stvarne granice BiH nisu tamo gdje danas BiH zavrsava nego Bosna i Hercegovina na zapadu granici sa Austrijom kod Beca! tamo gdje islam jednom dodje to moraju ostati vjecno islamske zemlje, nevidim zasto bi bilo drugacije u BiH

VL
OB
-obrisani-
14:30 15.06.2010.

U bosni i hercegovini nikad ne bi doslo do rata da mi muslimani nismo sprecavali Srbe i hrvate u njihovoj opravdanoj zelji da svoje teritorije proglase neovisnima i spoje se sa maticama i da smo mi muslimani otisli tamo odakle smo i dosli tj u Anatoliju Bosna i hercegovina su hrvatske i srpske pokrajine, to je povjesna cinjenica, da je nama to tesko prihvatiti je druga stvar

VL
OB
-obrisani-
14:43 15.06.2010.

napokon su se postrojili pod svojom STVARNOM himnom ,bas kao u one stare dane ( NDH)

VL
ST
standup
14:39 15.06.2010.

di je proiblem,..ako se kod Dodika moze svirati Cétnicka himna ??

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.