Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća na visu

Skakala s tunela bivše vojarne JNA u more i ozlijedila kralježnicu

Hitna
PIXSELL
15.07.2012.
u 14:57

Helikopterom je prevezena u KBC Split, gdje su liječnici ustanovili prijelom 12-og prsnog kralješka i zadržana je na liječenju

Djevojka iz Velike Britanije (17) teško se ozlijedila skokom u more u petak poslijepodne na Visu, piše portal 24sata. Turistkinja je skakala s tunela bivše JNA, odnosno s visine od oko 25 metara.

Djevojka je nakon skoka navodno jedva isplivala na površinu, a prijatelj koji je bio s njom alarmirao je hitnu.  Helikopterom prevezena u KBC Split, gdje su liječnici ustanovili prijelom 12-og prsnog kralješka i zadržana je na liječenju. 

Komentara 10

Avatar cannabinoid
cannabinoid
19:09 15.07.2012.

http://www.adriaticsailor.com/podzemni_titovi_tuneli/sailing_adriatic/7/charter_portal/3027/846/HR grizzly ti si obican papak!

DU
Deleted user
19:19 15.07.2012.

I na tom linku se na drugoj fotografiji vidi golemi potkop u zaljevu Rogači, s kojeg je dotična skočila u more. O kakvim to "tunelima" bi se moglo raditi s kojih je moguće skočiti u more nego o potkopima za korvete i podmornice, a koji su smatrani vrlo vještim varkama - do trenutka kad je napravljena nova generacija laserski vođenih avio bombi. Nakon toga im je srozan rating u vojnim doktrinama. Dakle, precizno molim - tunel s vrha kojeg je moguće skočiti u more!? Zar to nije oksimoron...

DU
Deleted user
15:08 15.07.2012.

Teško da na Visu postoji "tunel". Postoji nekoliko potkopa, najveći u Rogačiću par km od grada Visa i ta je bivša mornarička baza neko omiljeno kupalište jer je (inače amfiteatralan) zaljev grada Visa ljeti "opterećen" brojnim fekalijskim ispustima jer se tamo sidri ili vezuje mnogo jahti pa već ujutro "vonja"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije