Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNO

Sjeverna Koreja prijeti neviđenim nuklearnim napadima

kim
AFP
26.03.2010.
u 14:15

“Oni koji žele srušiti sustav u Sjevernoj Koreji, igrali oni glavnu ili pasivnu ulogu, bit će žrtve dosad neviđenih nuklearnih udara nevidljive vojske”, rekao je vojni glasnogovornik.

Sjevernokorejska vojska zaprijetila je Južnoj Koreji i SAD-u “dosad neviđenim nuklearnim napadima” i optužila dvije zemlje da pokušavaju srušiti njezin komunistički režim, javila je agencija KCNA.

- Oni koji žele srušiti sustav u Sjevernoj Koreji, igrali oni glavnu ili pasivnu ulogu, bit će žrtve dosad neviđenih nuklearnih udara nevidljive vojske - rekao je vojni glasnogovornik, a prenosi agencija.

Ključne riječi

Komentara 10

OB
-obrisani-
15:07 26.03.2010.

Nek okrenu rakete na SAD, ako su napadi neizbježni!

RU
Rumba
14:40 26.03.2010.

Ovi su ludi do kraja !!!

DS
druga strana
14:55 26.03.2010.

Sjevernokorejski incidenti su dobri kao izgovor za postavljanje proturaketnog štita u južnoj koreji od strane amerikanaca, kako bih opasali Kinesku ekonomsku silu i zaustavili je u napredovanju, u protivnom će kinezi preuzeti vođstvo u svijetu amerikancima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije