Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završio u pritvoru

Sjekirom prijetio policijskim službenicima prilikom intervencije, uhićen uz sredstva prisile

sjekira
Dusko Jaramaz/PIXSELL
15.11.2021.
u 15:46

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu zbog prijetnje i prisile prema službenoj osobi u pokušaju predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke

U pritvoru je završio 35-godišnji Siščanin koji je u subotu prijetio sjekirom policijskim službenicima prilikom intervencije. 

Naime, policija je u subotu, 13. studenog, u večernjim satima, zaprimila dojavu da 35-godišnjak s području Siska prijeti samoozljeđivanjem. 

Na mjesto događaja upućeni su policijski službenici koji su zatekli osumnjičenog u vidno alkoholiziranom stanju (izmjerena koncentracija alkohola od 1,71 promil), koji je prema policijskim službenicima upotrijebio silu tako što je rukama odgurnuo policijskog službenika s ciljem sprječavanja policijskih službenika u obavljanju službene radnje te im više puta prijetio ubojstvom držeći sjekiru u ruci. 

Osumnjičeni je uz sredstava prisile uhićen, dok je s prijetnjama prema policijskim službenicima nastavio i nakon uhićenja u prostorijama nadležne policijske postaje.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičeni je uz kaznenu prijavu zbog prijetnje i prisile prema službenoj osobi u pokušaju predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

VIDEO Od danas lockdown za necijepljene u Austriji: Ne smiju na ulicu osim u iznimnim slučajevima, pojačane i kontrole...

Komentara 3

Avatar neidemdalje
neidemdalje
18:49 15.11.2021.

barem mu ne treba covid potvrda..

HO
homophob
18:56 15.11.2021.

Ako smijem pojasniti detalje: na fotografiji uz clanak NIJE sjekira nego BRADVA! Drugo: prema podatku o 1.7 promila alkohola u krvi to nije rodeni Siscanin nego Vrapcanci presaden u Sisak! Vrapcanci su poznati da nisu nasilni ali “sekirami peru obloke”” pa sam misljenja da su policajci pretjerali kada kazu da im je covo prijetio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije