Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sigurnost u prometu

Policija kupuje 13 presretača za 5,75 milijuna kuna

presretač
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
09.04.2015.
u 06:30

Ukupna vrijednost nabave ovih vozila u okviru Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa do 2020. godine iznosi 13,38 milijuna kuna

Vlada će MUP-u danas odobriti nabavu 13 automobila presretača, 11 vozila za očevide i nadzor teretnih vozila, dva kombija, šest motocikala te po jedno sanitetsko vozilo i cisternu za gorivo za helikoptere.

Ukupna vrijednost nabave ovih vozila u okviru Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa do 2020. godine iznosi 13,38 milijuna kuna. Najskuplji su presretači, njih 13 vrijede 5,75 milijuna kuna.

Kupari napokon spremni za javni natječaj

Izmjenama dviju odluka, o pokretanju postupka za realizaciju projekta Kupari i o objavi javnog poziva za dostavu obvezujućih ponuda, Vlada bi na današnjoj sjednici trebala ispuniti i posljednji preduvjet da se napokon raspiše natječaj za budućeg investitora.

U Kuparima se planira investicija od najmanje sto milijuna eura. Natječaj će raspisati Ured za upravljanje državnom imovinom, a interes ne kriju njemački TUI, turska Rixos grupa te skupina ruskih investitora.

>> Lalovac o mjerama: Još nije odlučeno gdje će se rezati

Komentara 25

DU
Duro
09:06 09.04.2015.

Presretači? Nazvati ću to glupošću desetljeća jer kako ih "isplatiti" odnosno smatrati opravdanim pored ovakvih kazni za npr. 225 km na autocesti ili selektivnom primjenom propisa ( za većinu mora a za xy ne smije), pokrijte kamera i sl. i kazne-mjere kao Švicarskoj pa neka društvo "divlja" koliko hoće ...

OK
okus
08:09 09.04.2015.

Paaa.. nadam se da ce policija SMJETI upotrebljvati vozila ... kao i svoje resurse.. a ne da stigne naredba ODOZGORA ne talasaj...... kad su u pitanju " odredeni likovi i odredene stvari.

KE
kenedi
08:18 09.04.2015.

pa zar nije bolje izgraditi jednu modernu skolu ili bolnicu umjesto takvih nepotrebni govana apsurd rezima spremase teror nad narodom jadni nasi mladi mozgovi zbog ovakve buducnosti rezima bjeze iz te banane kogace oni ganjati kad narod nema ni za kruh otmica boz sacuvaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije