Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ranoranioci

Srpska premijerka prvu sjednicu Vlade sazvala - u 7.30 sati!

30.06.2017.
u 08:50

Predsjednik Vučić zaželio je novoj Vladi puno uspjeha.

Prva sjednica novoizabrane Vlade Republike Srbije počela je danas u 07:30, javlja blic.

Nakon sjednice, koja se održava u zgradi Vlade Srbije, bit će izdato priopćenje, priopćili su iz Ureda za suradnju s medijima.

Skupština Srbije izabrala je sinoć novu Vladu, koja ima 21 ministra od kojih su tri bez portfelja, predvođenih premijerkom Anom Brnabić.

- Zaklinjem se na odanost Republici Srbiji i svojom čašću izjavljujem da ću poštovati Ustav i zakon, da ću dužnost člana Vlade vršiti savjesno, odgovorno i predano i biti posvećen očuvanju Kosova i Metohije unutar Republike Srbije - tekst je zakletve koji su ministri i premijerka prvo izgovorili, a potom i potpisali.

Predsjednik Vučić zaželio je novoj Vladi puno uspjeha.

Ključne riječi

Komentara 1

PU
Pukovnik
10:28 30.06.2017.

LGBT zajednica se budi daleko prije normalnog svijeta. Vec u 06:00 sati pisu transparente, uvjezbavaju bubnjeve, izbrijavaju djelomicno glave ali ne gube vrijeme na tusiranje. Nakon navedenog traze zajedno na karti zemlje koje nisu zeljne njihovog apstraktnog cirkusa na ulici ali koje moraju platiti taj karneval poreznim davanjima iako ih problematka ni najmanje ne zanima. Nadam se da ce ova stasita muskarcina kao novi predsjednik vlade Srbije nastaviti tim radnim navikama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije