Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gordan Maras:

'Situacija u SDP-u je neodrživa!'

Gordan Maras
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
17.09.2018.
u 12:22

Vodstvo stranke ima obvezu ponuditi rješenje svim članovima SDP-a, ovo predugo traje, kaže predsjednik zagrebačkog SDP-a

Predsjednik zagrebačkog SDP-a Gordan Maras u ponedjeljak je, uoči sastanka Predsjedništva i Kluba zastupnika SDP-a, situaciju u toj stranci ocijenio neodrživom, a ako vodstvo ni danas ne ponudi rješenje izlaz vidi u referendumu o raspisivanju unutarstranačkih izbora.

Tema današnjeg sastanka SDP-ovaca sudbina je predsjednika Davora Bernardića od kojega su članovi Predsjedništva proteklih dana zatražili ostavku "za dobrobit stranke".

''Vodstvo stranke ima obvezu ponuditi rješenje svim članovima SDP-a, ovo predugo traje'', rekao je Maras na konferenciji za novinare zagrebačkog SDP-a posvećenoj rješavanju nedostatka parkirališta u središtu Zagreba.   

Najavio je da na sjednicu Kluba zastupnika i Predsjedništva SDP-a ide s idejom da se odluka prepusti članovima, ako se vodstvo stranke ne može dogovoriti u kratkom roku.

Predlaže da se članovi stranke na referendumu izjasne o raspisivanju unutarstranačkih izbora. Moj je stav da odluku treba prepustiti članovima kako bi se stranka pokrenula iz sadašnjeg gliba, rekao je Maras.

>> Pogledajte i intervju s Bojanom Glavaševićem

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
13:25 17.09.2018.

Glođu se glođu komunjare.... samo neka se glođu. Jad jadni. Niti jedan od njih nema 5 minuta iskustva u realnom sektoru, a vodili bi gradovi i države.... čim prije se raspadnete, to bolje!

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
14:23 17.09.2018.

Odite kod Markovine i Rade u "novu" ljevicu, ipak vampiri spadaju s vampirima..

IB
ibiza
13:03 17.09.2018.

nije valjda ,samo nek potraje, tako da se mozda i raspadnete ,hahaaaaaaa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije