Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško ozlijeđeni

Siščanin autom naletio na dva policajca koja su obavljala očevid

policija, nesreca, sudar (1)
Foto: Nikola Čutuk/Pixsell
1/5
18.11.2011.
u 09:30

Uz policajce ozlijeđena je i putnica iz Citroena koji je naletio na njih. Pretpostavlja se da je uzrok nesreće magla i vožnja neprimjerena uvjetima na cesti.

Dvojica policijskih službenika teško su ozlijeđena u jutrošnjoj prometnoj nesreći koja se dogodila u 6.20 sati na sisačkom Novom mostu.

Policijski su službenici na Novi most stigli kako bi pomogli u drugoj prometnoj nesreći koja se nekoliko minuta ranije dogodila na istom mostu. Zbog magle su se u koloni sudarila dva automobila i nije bilo ozlijeđenih. U tom trenutku iz pravca Petrinje 28-godišnji Siščanin svojim Citroenom naletio je na policijsko vozilo pod rotirkom te je automobil udario i dvojicu policajaca koja su bila na očevidu.

U toj drugoj nesreći ozlijeđene su tri osobe, oba policijska službenika te putnica iz Citroena, no, srećom, ozljede nisu opasne za život. Pretpostavlja se da je uzrok obiju  nesreća magla i vožnja neprimjerena uvjetima na cesti.

Komentara 24

KF
kfuntak
09:49 18.11.2011.

Tri dana nesreće zbog magle i još nekima nije dovoljno da prilagode brzinu vidljivostii na cesti.

Avatar tkozna
tkozna
09:52 18.11.2011.

Najteži uvjet kod dobivanja liječničke potvrde za vozačku dozvolu je UPLATA PRISTOJBE I NAKNADE. Vidio sam mnogo ljudi koji ne mogu raditi za računalom jer nemaju potvrdu o sigurnom radu sa računalom.

KO
koinsky
11:07 18.11.2011.

dva policajca?well done siscanin!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije