Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Siromašne države i nacije žive od izvoza ljudi, bogati od izvoza pameti

30.01.2023. u 08:03

I u Hrvatskoj će se pojačati odljev privatnih doznaka ne samo prema susjedima nego i prema Nepalu, Indiji, Filipinima...

Komentara 1

DU
Deleted user
15:40 30.01.2023.

Nažalost puno je gladne djece na svijetu, još je žalosnije što se trguje s djecom i tko zna gdje i kod koga završe!!! Žalosno je što se u svijetu milijarde milijardi potroše na beznačajne stvari umjesto da se pomogne afričkoj i drugoj gladnoj djeci! Npr. Ruska agresija na Ukrajini koštat će nekoliko tisuća milijardi dolara...❗ ŠTO radi UNICEF i razne udruge, šro nisu aktivni npr. kao "ZELENI" ili neke druge "agresivne" udruge, kao naš "Mozemo" zar im gladna djeca nisu bitna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije