Naslovnica Vijesti Hrvatska

Nakon 22 godine, poznato lice odlazi s HRT-a: 'Opraštam se od vas'

Dugogodišnji novinar, urednik i voditelj te bivši v. d. glavnog ravnatelja HRT-a u nedjelju je zatražio sporazumni raskid ugovora.
30. siječnja 2018. u 09:30 40 komentara 38159 prikaza
HRT
Foto: Robert Anić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/4

Dnevnik 3 HRT-a u četvrtak je vodio i uređivao dugogodišnji HRT-ov novinar Siniša Kovačić, a sve je završio riječima: "Uz još jedan pozdrav i zahvalu na pozornosti, opraštam se od vas".

Siniša Kovačić Kći Laura vrti me oko malog prsta

Neslužbeno je potvrđeno da je dugogodišnji novinar, urednik i voditelj te bivši v. d. glavnog ravnatelja HRT-a u nedjelju zatražio sporazumni raskid ugovora.

Upućeni s Prisavlja tvrde da je Kovačić već mjesecima imao više ponuda za novi posao izvan HRT-a, piše direktno.hr.

Siniša Kovačić bio je i prvi predsjednik HNIP-a, a začetnik je vrlo hvaljene emisije domaće glazbe, u javnosti afirmirane pod nazivom A strana.

Informativna katolička agencija je na svojim stranicama danas u 13 sati objavila vijest kako je Siniša Kovačić izabran za glavnog urednika Hrvatske katoličke mreže

Siniša Kovačić SJEDNICA PV-a HRT-a Neda Ritz ispričala se Siniši Kovačiću siniša kovačić Repovi bivših ravnatelja HRT-a Kovačić i Markota u tajnosti Gričkoj vještici dali 9,6 milijuna kuna Siniša Kovačić NAKON 3 GODINE Siniša Kovačić pojačanje u Dnevniku 3
Putokaz za najljepše plaže na Pagu
Najljepše plaže na Pagu
Istražite koje su najljepše plaže i pronađite one koje će vam najbolje odgovarati

A1 izdvaja za Vas

 • prajdali100:

  Nestrpljivo čitam članak ali na kraju razočarenju nema kraja.Ponadao sam se odlazi dražesni Aca i drugarica Maja ali ništa......

 • nik83:

  Zanimljivo kako odlaze samo oni tihi, nenametljivi, koji ništa ne prigovaraju, a ostaju oni koji su najglasniji u pljuvačini prema ovoj zemlji i društvu, kojima baš ništa ne valja.

 • Avatar gypsyfrance
  gypsyfrance:

  Na žalost Aca i Trbovićka ostaju.