Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON 3 GODINE

Siniša Kovačić pojačanje u Dnevniku 3

Siniša Kovačić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/3
28.06.2017.
u 16:51

U kasnovečernje izdanje Dnevnika Hrvatske radiotelevizije vraća se nakon gotovo tri godine

Dugogodišnji HRT-ov novinar i urednik, Siniša Kovačić, koji je prošle godine bio vršitelj dužnosti glavnog ravnatelja HRT-a, od ovog je tjedna pojačanje u Dnevniku 3 HRT-a.

U kasnovečernje izdanje Dnevnika Hrvatske radiotelevizije vraća se nakon gotovo tri godine, piše HRT.

- Povratak u Dnevnik 3 raduje me, ali me i dodatno obvezuje jer je to emisija koja je obilježila moj novinarski rad, emisija koja je bila vrlo citirana i komentirana te često, osobito ljeti, među najgledanijim sadržajima Informativnoga medijskog servisa Hrvatske radiotelevizije. Privilegij je na kraju dana imati priliku urediti vijesti dana, staviti naglasak na najvažnije događaje i autorskim pečatom zaokružiti neke teme, ali i otvoriti neke nove. Radujem se svakoj novoj šihti, uostalom – jednom novinar, uvijek novinar, ističe urednik i voditelj Dnevnika 3 Siniša Kovačić. 

Komentara 5

Avatar soliloquy
soliloquy
16:57 28.06.2017.

Uzalud vam trud svirači, HRT ne gleda više ni rodbina HRT-ovaca.

Avatar mama mia
mama mia
17:51 28.06.2017.

Ima li još onih koji vas gledaju nije za vjerovat

Avatar Papatest
Papatest
19:35 28.06.2017.

Čovjek koji ima crni gusti brk iznad očiju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije