Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Singapur

Pet članova posade 'morskog bagera' nestalo nakon sudara s tankerom

tanker
Foto: Reuters/Pixsell
13.09.2017.
u 07:27

Nestala su četvorica kineskih državljana i jedan Malezijac

Pet članova posade "morskog bagera" registriranog u Dominikanskoj Republici nestalo je nakon što se taj brod sudario u srijedu u teritorijalnim vodama Singapura s tankerom registriranim u Indoneziji, priopćila je Lučka uprava u Singapuru.

Nestala su četvorica kineskih državljana i jedan Malezijac, a sedam drugih kineskih državljana je spašeno, rečeno je.

Bager ili jaružalo djelomično je potopljen, a tanker je prijavio oštećenja na desnoj strani, priopćila je Lučka uprava.

Singapurske vlasti provode operacije traganja i spašavanja, a Singapurska mornarica raspoređuje tri patrole. Singapursko zrakoplovstvo također je angažiralo helikopter za provođenje zračne pretrage, priopćeno je i dodano kako nije bilo prekida u transportu u Singapurskom tjesnacu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije