Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOGA U ŽIVOM ZIDU

Sinčić poručio da je najsretniji predsjednik stranke pa otkrio u kakvom su odnosu Bunjac i Palfi

Branimir Bunjac i Vladimira Palfi
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
Autori: Hina, Vecernji list
01.11.2018.
u 21:23

Predsjednik Ivan Vilibor Sinčić kazao je da je  Bunjac "apsolutno časno ispoštovao dogovor"

Ivan Vilibor Sinčić poručio je danas kako njegovom odlukom Branimir Bunjac do daljnjega ostaje u Saboru gdje mijenja Vladimiru Palfi.

Demantirali su bilo kakve svađe i nesuglasice u vlastitim redovima, a za širenje konstrukcija i laži prozvali HDZ.  

Predsjednik Ivan Vilibor Sinčić kazao je da je  Bunjac "apsolutno časno ispoštovao dogovor" od prije dvije godine da mandat vrati Vladimiri Palfi, ali da je on kao predsjednik stranke odlučio da do daljnjega neće biti zamjene.

- Kolega Bunjac sjajno odrađuje svoj posao, znamo da je on jedan od najaktivnijih zastupnika. I Palfi sjajno odrađuje posao kao marketinški stručnjak - rekao je Sinčić.

Sinčić se oglasio i na Facebooku.

- Dok se neki grabe za mandate, ovi moji ih daju jedni drugima. Najsretniji sam predsjednik jedne stranke. U svakom slučaju, Brane ostaje u Saboru. Što se tiče odnosa između njega i Vladi, nisam doživio da se netko toliko put dnevno čuje koliko njih dvoje - poručio je Sinčić.

U drugoj objavi napisao je kako je teško 'shvatiti časni postupak onima koji nemaju časti i ne razumiju taj pojam'.

- Pozdrav svim HDZ-ovcima ma gdje bili. Nije vam lako znam, skandal za skandalom - objavio je Sinčić.

Aktivan je bio i Bunjac. On je prvo poručio da ostaje u Saboru i da se 'borba nastavlja'. Kasnije je pisao kako iza Živog zida ne stoji nitko 'osim hrvatskih građana'.

- Ne prodajemo se bankama, ne ulazimo u koalicije sa režimskim strankama, nemamo potporu vanjskih centara moći. Imamo samo naša luda srca koja vjeruju u dobrobit i sreću za sve jednako, a ne samo za "odabrane". S nama nema i neće biti kompromisa, jer sloboda nema cijene - dodao je Bunjac.

Komentara 26

BL
Blabla
21:40 01.11.2018.

Skupina štakora .Kakav živi zid kakvi bakrači ! Ja nemogu shvatiti da postoje ljudi koji glasaju za ovu skupinu jebivjetrova .

Avatar nula
nula
21:34 01.11.2018.

Zabranite tu stranku, ona je sramota Hrvatske. Gori su od Seselja. Fuj !

DU
Deleted user
21:46 01.11.2018.

Ti “ljudi” nisu normalni, a stranka im je sastavljena od totalnih degenerika. Da im se da vlast, bilo bi mrtvih na svakom koraku. Poslati psihijatrijski kombi na Markov Trg i potrpat ih sve unutra i pravac Vrapce. Trebalo bi ih mozda jos potrpat u taj kombi i iz nekih drugih parlamentarnih stranaka, lijevih i desnih. Cujem da je Sincic vec bio u Vrapcu i to dva tjedna u komadu pa mu ne bi povratak bio tako stresan. Ukratko: ekipa iz Leta iznad kukavicjeg gnijezda...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije