Naslovnica Vijesti Hrvatska

Sinčić održao presicu i odbio odgovoriti na novinarska pitanja

Kazao je da će se situacija ubrzo raščistiti te da je spreman prijeći preko ružnih i uvredljivih riječi protiv Živog zida, članova stranke i njega osobno
13. lipnja 2019. u 12:52 12 komentara 1692 prikaza
Ivan Vilibor Sinčić
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/4

Predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić poručio je u četvrtak onima koji likuju da je sa Živim zidom gotovo - da nije gotovo i da će Živi zid iz svega izaći još jači, a predstavio je i nove saborske zastupnike Živoga zida: Damjana Vucelića i Snježanu Sabolek.

Ivan pernar NE ŽELI ODGOVARATI Pernar o Palfi: Gospodine, nemojte provocirati. Je li istina da pu*** kamermanu?

Sinčić se osvrnuo se na konferenciji za medije osvrnuo na nedavna događaja vezana uz izlazak Ivana Pernara i Branimira Bunjca iz Živog zida i poručio da će se u "vrlo kratkom roku znati istina".

Kazao je da će se situacija ubrzo raščistiti te da je spreman prijeći preko ružnih i uvredljivih riječi protiv Živog zida, članova stranke i njega osobno.

"Kao osoba koja je u politici već osam godina i predsjednik stranke, moram čuvati dignitet Živog zida" dodao je.

Poručio je da stranka nastavlja s radom, jer to od nje traže građani. "Svima onima koji po tko zna koji puta likuju da je sa Živim zidom gotovo - poručujem da nije gotovo i da će Živi zid iz svega ovoga ostati još jači.", poručio je.

Branimir Bunjac 'VRIJEME JE ZA NOVI POČETAK' Bunjac: Palfi je aktivirala svoj mandat, od 18. lipnja više nisam saborski zastupnik

Sinčić je pozvao i sve one koji imaju želju da se pridruže stranci te je, rekavši samo njihova imena bez prezimena, predstavio dvoje novih saborskih zastupnika Živog zida koji u Hrvatski sabor ulaze umjesto njega i Branimira Bunjca, odnosno Vladimire Palfi. 

Radi se o Damjanu Vuceliću, vijećniku u Gradskom vijeću Novi Zagreb - Zapad  i Snježani Sabolek, vijećnici u Županijskog skupštini Međimurske županije. 

Najavio je da će sljedećih mjeseci stranka raditi na reorganizaciji i restrukturiranju te dodao da se za uređeno društvo može boriti samo u zajedništvu, jer je politika je timski sport. Po završetku obraćanja, Sinčić nije želio odgovarati na novinarska pitanja

Saborsko Mandatno-imunitetno povjerenstvo u srijedu je jednoglasno donijelo odluku o prestanku mirovanja zastupničkog mandata Vladimire Palfi Sinčić iz Živog zida te istodobno prestanku mandata njezina zamjenika Branimira Bunjca, koji je prošli petak napustio stranku.

Video: Ivan Pernar izašao iz Živog zida

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
 • Avatar Ispratitelj95
  Ispratitelj95:

  Neškolovani lakrdijaši bez dana radnog staža

 • Deleted user:

  Stranka kojoj si ti na celu supruga u hrvatskom saboru i ti jos u briselu na sliedecim izborima imat ce sigurno sigurna dva glasa...

 • thu:

  Stari moj, izgubio si svaki smisao i autoritet... Pokazao si da ti nosilac suknje... ključ u bravu i možete oboje za Irsku..