Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROČELNIK MILANOVIĆEVOG KABINETA

Šimunić odlazi u privatni sektor: 'Dobio sam odličnu ponudu, dugo sam se premišljao'

Šibenik: Obilježena 78. godišnjica oslobođenja Dalmacije od fašizma
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/3
02.05.2023.
u 17:07

Sada već bivši pročelnik Kabineta potvrdio je kako je dobio odličnu ponudu za posao zbog koje odlazi u privatni sektor, a objasnio je i kako se nakon dugo premišljanja odlučio za taj korak

Čelna osoba Kabineta predsjednika Zorana Milanovića razriješena je s dužnosti s krajem travnja, objavljeno je ovog utorka iz Ureda predsjednika. Bartol Šimunić otišao je na osobni zahtjev, a za Večernji list kratko je ispričao okolnosti odlaska.

''Hvala Predsjedniku, Orsatu, Nikoli, Ivani, Goranu i svima ostalima na odličnoj suradnji i drugarstvu u ove tri godine u Uredu Predsjednika. Odlazim uz dobra sjećanja i nezaboravne trenutke na koje nas je taj put odveo. Sad na red dolaze korporativna mora!'', oglasio se Šimunić na svom privatnom profilu na Facebooku. 

Šimunić je i za Večernji list kratko prokomentirao okolnosti svog odlaska nakon tri godine. Sada već bivši pročelnik Kabineta potvrdio je kako je dobio odličnu ponudu za posao zbog koje odlazi u privatni sektor, a objasnio je i kako se nakon dugo premišljanja odlučio za taj korak. Za rad u Kabinetu Šimunić je naveo kako ''može reći da mu je to bilo prekrasno iskustvo s odličnim ljudima''. 

>> VIDEO Milanović: 'Ovo je prvi maj kao što je šala prvoaprilska'

 

Komentara 3

PO
Poskok
18:51 02.05.2023.

Joe je jedan i jedini."Za dom...,a publika:Spremni"

CA
cavecanem
17:48 02.05.2023.

Na svetu postoji jedno carstvo , u njemu caruje drugarstvo …

Avatar Moodleen
Moodleen
17:27 02.05.2023.

I njemu je slučajni dop...il!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije