Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Simpa-bonom do četiri sata razgovora

simpa
PR
17.11.2009.
u 09:38

Nadoplatom bonom od 50 kuna dobivate dodatnih pola sata razgovora, bonom od 100 kuna sat i pol dodatnih razgovora, a onim od 200 kuna čak četiri sata dodatnih razgovora.

Ako su mobitel i prijenosno računalo dva predmeta od kojih se ne odvajaš, onda je nova ponuda Simpa Extra razgovora koja uključuje dodatne minute za razgovore ili megabajte za pretraživanje kao stvorena za tebe.

Točnije, T-Mobile sada svim svojim simpa korisnicima daruje ekstra minute za razgovore unutar T-Mobile mreže ili ekstra megabajte za podatkovni promet. Sve što trebate napraviti je upravo ono što radite otkako imate simpu – kupiti bon. Jer, nadoplatom bonom od 50 kuna dobivate dodatnih pola sata razgovora, bonom od 100 kuna sat i pol dodatnih razgovora, a onim od 200 kuna čak četiri sata dodatnih razgovora. A to bi otprilike bio ekvivalent avionskom letu do Londona i natrag. 

Dalje je jednostavno: nakon nadoplate stiže SMS obavijest o količini dodijeljenih ekstra minuta razgovora koje možete potrošiti u sedam dana, a – najbolje slijedi - neiskorišteni iznos se prilikom sljedeće nadoplate dodaje novim ekstra razgovorima! Vidjet ćete, prije će se istrošiti baterija, nego što ćete završiti razgovor.

Također, profitirat ćete i uz simpa internet jer dobivate dodatne megabajte za pretraživanje: za aktivaciju bona za simpa internet od 50, 100 ili 200 kuna čeka vas dodatnih 30 MB, 90 MB ili 240 MB ekstra prometa. Sjajno, zar ne?

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije